Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πέθανε ο Δήμος Μακατσώρης

Μακατσώρης
30 Ιουνίου 2016 / 10:41

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε αθηναϊκό νοσοκομείο έσβησε ο Δήμος Μακατσώρης χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε συγκίνηση στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Από μικρός
 
Υπήρξε από τα μαθητικά του χρόνια στρατευμένος στην κομμουνιστική Αριστερά. Πρόεδρος της Κερκυραϊκής Φοιτητικής ΄Ενωσης την περίοδο της δικτατορίας. Συμμετείχε στο φοιτητικό αντιδικτατορικό κίνημα στην κατάληψη της πολυτεχνικής σχολής της Θεσσαλονίκης τον Νοέμβρη του '73.Μέλος της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος και του ΚΚΕ εσ., ακολούθησε τον Γιάννη Μπανιά στο ΚΚΕ εσ. Α.Α. και την ΑΚΟΑ. Μέλος του παραρτήματος Κερκύρας του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Υπήρξε μέλος του νομαρχιακού συμβουλίου ενώ πρόσφατα έγινε μέλος της περιφερειακής οργάνωσης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. 
 
Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο από το νεκροταφείο Κορακιάνας.
 
Ανακοίνωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου
 
Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του 16ου Περιφερειακού Τμήματος Ιονίων Νήσων του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, "εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του συναδέλφου Οικονομολόγου - λογιστή - φοροτεχνικού Δήμου Μακατσώρη, πρώην μέλους του ΔΣ του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ιονίων Νήσων. Τον διέκρινε η ευγένεια, η καλοσύνη, ο ρεαλισμός και η εργατικότητα, στοιχεία που τον έκαναν αποδεκτό και αγαπητό από όλους τους συναδέλφους. Με τις οικονομολογικές - λογιστικές του γνώσεις και τις διαχειριστικές του ικανότητες πέτυχε σε όλες τις θέσεις που κλήθηκε να υπηρετήσει. Συνάδελφε Δήμο, θα σε θυμόμαστε γιατί πάντα μας στήριζες στο έργο μας και μας βοηθούσες στην αντιμετώπιση των προβλημάτων μας.
Μας δίδαξες ήθος και ανιδιοτελείς συμπεριφορές.Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει. Στην οικογένεια του εκλιπόντος εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια".
 
Οι Εκδόσεις Ενημέρωση εκφράζουν τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους φίλους του.