Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

To 10ο Φεστιβάλ Αλυκών Λευκίμμης

10ο Φεστιβάλ Αλυκών Λευκίμμης
01 Αυγούστου 2019 / 13:55
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Μουσική Καλλιτεχνική Ένωση Λευκιμμαίων διοργανώνει το 10ο Φεστιβάλ Αλυκών Λευκίμμης από

την Τετάρτη 7/8 έως και την Πέμπτη 15/8.

Ττο πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το εξής:

Τετάρτη 7/8 Ο Χρήστος Ζάχος και η Ορχήστρα του μας ταξιδεύουν με παραδοσιακά τραγούδια από όλη την Ελλάδα. Η έναρξη της βραδιάς θα γίνει από το Φωνητικό Σύνολο του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρίου με παραδοσιακά Λευκιμμιώτικα τραγούδια.  

Πέμπτη 8/8 Συναυλία της Μπάντας της Μ.Κ.Ε.Λ. και της Χορωδίας Λευκίμμης

Παρασκευή 9/8 Παράσταση από το Χορευτικό Σύλλογο Λευκίμμης «Φαέθων», το Χορευτικό Όμιλο Περιβολίου και τις Καντρίλιες «Ο Γαρουφαλιής»

Σάββατο 10/8 Συναυλία με τους Πάνο Κατσιμίχα και Βασίλη Καζούλη με τη συμμετοχή του Δημήτρη Καρά και των «Casarians Rock Band»

Δευτέρα 12/8 Συναυλία της Ορχήστρα της Μ.Κ.Ε.Λ. με τραγούδια αγαπημένων συνθετών. Τραγουδούν οι: Αγγελική Καββαδία, Αλεξάνδρα Κουλούρη, Πάρη Ρεβύθη.
 
Τρίτη 13/8 Συναυλία των «The Rebellions», της εξαιρετικής Κερκυραϊκής Μπάντας με ήχους pop, rock, latin, disco, reggae, swing, 60’s.  

Τετάρτη 14/8 Λιτάνευση στον Παραδοσιακό Οικισμό της Λευκίμμης

Πέμπτη 15/8 Πανηγυρικός Δεκαπενταύγουστος με ελεύθερη είσοδο

Στο χώρο των εκδηλώσεων θα υπάρχει έκθεση εικαστικών – καλλιτεχνών της Νότιας Κέρκυρας: Γαστεράτου Ανδριάνα, Γαστεράτος Στέφανος, Κάντα Στυλιανή, Κουρής Σπύρος, Κουλούρης Κώστας, Μυρίλλα Αλέκα, Παγιάτη Χαρίκλεια, Πιτσιλάη Μαρία Γαβριέλα.

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.