Τέσσερις συλλήψεις για ηχορύπανση σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά

Τέσσερις συλλήψεις έγιναν από την ΕΛ.ΑΣ. σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά για διατάραξη κοινής ησυχίας κατά τη διάρκεια λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος

01
Aυγούστου / 2019

ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ.  Στη σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών για ηχορύπανση προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. το τελευταίο 24ωρο σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά.

Ειδικότερα σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.:

Συνελήφθησαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο στη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά, από κλιμάκια αστυνομικών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ζακύνθου και Κεφαλονιάς, τέσσερις ημεδαποί 31,32,41 και 57 ετών, για ηχορύπανση.

Συγκεκριμένα οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια αστυνομικών ελέγχων μέτρησης ηχορύπανσης με ειδική ηλεκτρονική συσκευή, κατά τους οποίους διαπιστώθηκε ότι, δύο ιδιοκτήτες και ένας προσωρινά υπεύθυνος στη Ζάκυνθο καθώς και ένας ιδιοκτήτης στην Κεφαλονιά, λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περίοικων.

Οι έλεγχοι εντάσσονται στις δράσεις  αστυνόμευσης των τουριστικών περιοχών των Ιονίων Νησιών και θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς καθ’  όλη την διάρκεια της θερινής περιόδου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.