Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μερόπη Υδραίου: Να μην χαθεί ούτε λεπτό για την αποκομιδή

Απορρίμματα
02 Αυγούστου 2019 / 09:50

ΚΕΡΚΥΡΑ. Υπάρχουν λύσεις όταν διεκδικούμε συγκροτημένα και τεκμηριωμένα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η νεοκλεγείσα Δήμαρχος,

μετά την έγκριση του αιτήματος του δήμου Κέρκυρας για κατ'εξαίρεση επείγουσα ανάθεση αποκομιδής απορριμμάτων. «Η έγκριση από την Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημόσιων Συμβάσεων της κατ΄εξαίρεση ανάθεσης της αποκομιδής των  απορριμμάτων σε ιδιώτη, με συνοπτική διαδικασία αποδεικνύει ότι υπάρχουν λύσεις όταν διεκδικούμε συγκροτημένα και τεκμηριωμένα.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο, τον Υφυπουργό κ. Λιβάνιο, τον γενικό .γραμματέα κ. Μ. Σταυριανουδάκη καθώς και τον Διευθυντή του Υπουργικού γραφείου κ. Ι.Σκάλκο για την άμεση ανταπόκριση τους αλλά και για τον θετικό και εποικοδομητικό τρόπο που αντιμετώπισαν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Κέρκυρα στις συζητήσεις μας κατά το τελευταίο δεκαήμερο.
Τώρα, ο Δήμος οφείλει να κινηθεί άμεσα, δεν πρέπει να χαθεί ούτε ένα λεπτό. Να προχωρήσει ταχύτατα στη διαδικασία ανάθεσης και υπογραφής της σύμβασης για την αποκομιδή»
.