Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αιματηρό οικογενειακό επεισόδιο στη Λευκίμμη: Καβγάς και επίθεση με μαχαίρι

Aπόπειρα ανθρωποκτονίας
03 Αυγούστου 2019 / 10:39

46χρονος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας 46χρονου, συνελήφθη τα ξημερώματα από αστυνομικούς του Α.Τ. Λευκίμμης,  66χρονος Κερκυραίος

Ο 46χρονος εντοπίστηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, στην περιοχή του γυμναστηρίου Λευκίμμης  σοβαρά τραυματισμένος στο στήθος και την κοιλιακή χώρα.

Ακολούθησε  άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών με αποτέλεσμα να εντοπιστεί και να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας,  ο 66χρονος, συγγενικό πρόσωπο του 46χρονου, ο οποίος  λίγες ώρες πριν, διαπληκτίστηκε αρχικά λεκτικά μαζί του και στην συνέχεια τον τραυμάτισε σοβαρά στο στήθος και την κοιλιακή χώρα, χτυπώντας τον με μαχαίρι.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε, το μαχαίρι με το οποίο τραυμάτισε ο 66χρονος τον 46χρονο, το οποίο θα εξεταστεί εργαστηριακά. 

Ο 46χρονος μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κέρκυρας όπου και νοσηλεύεται.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιεί το Αστυνομικό Τμήμα Λευκιμμαίων, ενώ στις έρευνες συμμετείχε κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων   

Ο 66χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας.