Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Αγγίζει» τις 300.000€ η εργολαβία για τα σκουπίδια στη Μέση Κέρκυρα

Απορρίμματα
05 Αυγούστου 2019 / 08:48

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Δήμου Κέρκυρας, η απευθείας ανάθεση για την αποκομιδή των απορριμμάτων στις Δ.Ε. Αχιλλείων, Παρελίων, Παλαιοκαστριτών και Φαιάκων είναι προϋπολογισμού 225.000€ (μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

Προϋπολογισμού μεγαλύτερου των 200.000€ θα είναι η σύμβαση -με απευθείας ανάθεση- για την αποκομιδή των απορριμμάτων στις Δημοτικές Ενότητες Αχιλλείων, Παρελίων, Παλαιοκαστριτών και Φαιάκων.

Όπως έχει γράψει ήδη από χθες (Κυριακή 4/8) το enimerosi.com, έφτασε στο Δήμο Κέρκυρας το έγγραφο της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, με το οποίο δίνεται το «πράσινο φως» -μετά το σχετικό αίτημα της Δημοτικής Αρχής- για την κατ΄ εξαίρεση διάθεση του απαιτούμενου ποσού για την ανάθεση της αποκομιδής απορριμμάτων με συνοπτική διαδικασία μέχρι την υπογραφή της εκκρεμούς σύμβασης με τον τελικό ανάδοχο.

Ως εκ τούτου και σύμφωνα σύμφωνα με δελτίο Τύπου, το οποίο απέστειλε σήμερα (Δευτέρα 5/8), ο Δήμος Κέρκυρας προχωρά άμεσα στην απευθείας ανάθεση και την υπογραφή σύμβασης της αποκομιδής των απορριμμάτων των Δημοτικών Ενοτήτων Αχιλλείων, Παρελίων, Παλαιοκαστριτών και Φαιάκων, συνολικού προϋπολογισμού 225.000 ευρώ (μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). 

Επί λέξει το δελτίο Τύπου του Δήμου Κέρκυρας αναφέρει:

«Μετά την αποστολή στο Δήμο της “σύμφωνης γνώμης” της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, ο Δήμος της Κέρκυρας προχωρά άμεσα στην απευθείας ανάθεση και την υπογραφή σύμβασης της αποκομιδής των απορριμμάτων των Δημοτικών Ενοτήτων Αχιλλείων, Παρελίων, Παλαιοκαστριτών και Φαιάκων, συνολικού προϋπολογισμού 225.000 ευρώ (μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)».