Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Έσβησε» 62χρονος τουρίστας στη Λευκάδα - Δεν τον πρόλαβε το ΕΚΑΒ

Λευκάδα
05 Αυγούστου 2019 / 11:02

ΛΕΥΚΑΔΑ. Την τελευταία του πνοή λόγω καρδιακού προβλήματος άφησε την Κυριακή (4/8) ένας Βρετανός, ο οποίος έκανε διακοπές στη Λευκάδα

Πήγε για διακοπές στη Λευκάδα, ωστόσο, το όμορφο νησί του Ιονίου έμελλε να είναι ο τελευταίος τόπος, που θ' αντίκριζε στη ζωή του...

Ο λόγος για έναν 62χρονο Άγγλο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην περιοχή Άγιος Νικήτας στη Λευκάδα, χθες, Κυριακή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις πληροφορίες από ιατρικές πηγές, τις οποίες επικαλείται το lefkadapress.gr, ο άτυχος τουρίστας είχε ιστορικό καρδιακών επεισοδίων και μάλιστα, την προηγούμενη μέρα είχε παραπονεθεί για ενοχλήσεις, χωρίς ωστόσο, να πάει για εξετάσεις στο νοσοκομείο.

Σε ότι αφορά το ΕΚΑΒ, το οποίο κλήθηκε για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον 62χρονο και να μεριμνήσει για την διακομιδή του στο νοσοκομείο της Λευκάδας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ δυσκολεύτηκε να φτάσει στο σημείο λόγω των πολλών -και παρανόμως- παρκαρισμένων αυτοκινήτων στο τουριστικό θέρετρο του Αγίου Νικήτα. Όπως αναφέρει το lefkadapress.gr, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χρειάστηκε περίπου δέκα λεπτά προκειμένου να υπερκεράσει τα παρκαρισμένα οχήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε στο σημείο, μαζί με τον 62χρονο Άγγλο βρίσκονταν, ήδη, δύο γιατροί, οι οποίοι προσέφεραν ιατρική βοήθεια στον άτυχο τουρίστα.