Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πήρε Βορύλλα ο Θιναλιακός… επίσκεψη του Α. Αυλωνίτη

Θιναλιακός
13 Αυγούστου 2019 / 13:26
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Θιναλιακός συνεχίζει τις μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυσή του, με προσεκτικές και ουσιαστικές επιλογές.

Η τελευταία προσθήκη είναι στη θέση του τερματοφύλακα όπου απέκτησε τον Πατρινό, Χρήστο Βορύλλα. Στη θέση αυτή έχει τον Γ. Αργυρό που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα μπει στις προπονήσεις στα μέσα Σεπτέμβρη, άρα ήταν επιτακτική ανάγκη να πλαισιώσει τον Σόκαλη ένας καλός τερματοφύλακας και ίσως η επιλογή ήταν η καλύτερη δυνατή.
 
Ο νέος τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί και στην ΑΕ Λευκίμμης στην Γ΄ Εθνική και παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει πείρα και είναι άξιος για να ανταποκριθεί στις ανάγκες της ομάδας.  Ξεκίνησε " ως φυλακας" σέ ηλικία 8 ετών απ την Ακαδημία ΑΟ Γαλήνης στην Πάτρα. Στη συνέχεια το 2013 έως το 2015 στην Κ20 της Παναχαϊκής και το 2015-16 επαγγελματίας πλέον στην Β' Εθνική της ομώνυμης ομάδας. Το 2016-17 υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο στην Λαμία όπου πανηγύρισε και την άνοδο της στην Super League. Το 2017-18 συνεχίζει δανεικός απ την Λαμια στην Καλλιθέα (Β' Εθνική) και μετέπειτα στην ΑΕ Λευκίμμης (Γ' Εθνική). Το 2018- 19 βρίσκεται στη Σαντορίνη κάτω απ τα τέρματα του Πανθηραϊκού ( Γ' Εθνική ) και μετά στην Παλαιόχωρα Χανίων (Γ' Εθνική) όπου αγωνιζόταν μέχρι φέτος.

Πέραν όμως από το κομμάτι της ενίσχυσης σε έμψυχο υλικό οι ανάγκες της ομάδας είναι τέτοιες που χρειάζεται επιπλέον στήριξη σε όλους τους τομείς. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας το απόγευμα της Δευτέρας επισκέφθηκε το Δημοτικό Γήπεδο Θιναλίου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Αυλωνίτης μετά από πρόσκληση του ΔΣ του Θιναλιακού.
Ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Χρ. Ανεμογιάννης τον ξενάγησε στις αθλητικές εγκαταστάσεις και συζήτησε μαζί του τις εν γένει δυσκολίες της συμμετοχής της ομάδας στην Γ' Εθνική.

Η συνάντηση αυτή (όπως αναφέρει το δελτίο τύπου της ομάδας)  έγινε στα πλαίσια της προσπάθειας στήριξης της ομάδας από όλους τους θεσμικούς παράγοντες του νησιού, ενώ το ΔΣ του Θιναλιακού ανακοίνωσε ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν κι άλλες αντίστοιχες επαφές. Η ανακοίνωση καταλήγει… «Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον βουλευτή Κέρκυρας κ. Αυλωνίτη για την ανταπόκριση του στην πρόσκληση μας αλλά και για την πρόθεση του να βοηθήσει την ομάδα μας με κάθε δυνατό τρόπο».


Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια