Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πήρε Βλάντιμιρ Ντιμιτρόφσκι, έρχεται και Βραζιλιάνος φορ

ΑΟΚΚ
01 Ιουλίου 2016 / 17:26
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με πολλή διάθεση συνεχίζονται οι διπλές προπονήσεις του ΑΟΚ Κέρκυρα, κάτω από τις οδηγίες του Γιάννη Γεωργιάδη, αφού ως γνωστόν ο Μ. Γρηγορίου είναι στη Ρόδο από 28/6-2/7 όπου λειτουργούν δύο Σχολές ανανέωσης ταυτοτήτων προπονητών UEFA Pro της 2ης και 3ης Σχολής.

Η επιστροφή του Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι (φωτο) στην Κέρκυρα είναι γεγονός, το είχαμε επισημάνει πριν από δέκα μέρες. Είναι στο νησί, κάνει προπόνηση με την ομάδα και υπέγραψε συμβόλαιο με τους «Φαίακες». Πρόκειται για μια καλή επιστροφή, καθώς ο 27χρονος στόπερ φόρεσε τη φανέλα του ΑΟΚΚ τη σεζόν 2014-15 σε 27 ματς της Super League και σε τέσσερα του Κυπέλλου, είναι γνωστή η αξία του και τον ήθελε πάρα πολύ ο τεχνικός της ομάδας. 
Στο σχεδιασμό του Μιχάλη Γρηγορίου και της ομάδας υπάρχουν ακόμα αρκετοί ποδοσφαιριστές που συζητάει ή έχει κλείσει ο ΑΟΚΚ. Λογικά ως αύριο θα έλθει κεντρικός κυνηγός από Βραζιλία, νέος με εξαιρετικές συστάσεις, ενώ η προσπάθεια Ουρουγουανού μεσοεπιθετικού (10αρι), που έχει συζητήσει, θέλει να έλθει και η ομάδα τον θέλει, κολλάει προς το παρόν στο συμβόλαιο του παίκτη με την ομα΄δα που ανήκει. Επίσης ένας ακόμα επιθετικός είναι στο στόχαστρο της ομάδας και αν υπάρξει μια εξαιρετική περίπτωση αμυντικού μέσου, εξετάζεται και δεν είναι απίθανο να προχωρήσει και εκεί η ομάδα. Απλά ο Μ. Γρηγορίου θέλει να ε΄χει τους παίκτες, τουλάχιστον στο βασικό στάδιο προετοιμασίας που θα γίνει 7-20/7 στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας. 
Εν τω μεταξύ κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας από την ερχόμενη Δευτέρα 4/7/2016, με την ΠΑΕ να κατεβάζει αρκετά τις τιμές, να υπάρχουν πολύ προσιτές για όλους, να υπάρχουν οικογενειακά με μεγάλες εκπτώσεις, όπως με πολύ χαμηλές τιμές να είναι και για τις γυναίκες. Η ΠΑΕ αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι ως τις 20/7 οι παλιοί κάτοχοι έχουν προτεραιότητα και στην επιλογή της θέσης τους, μετά την ημερομηνία αυτή θα δοθούν ανάλογα με τη ζήτηση. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη μικρή εξέδρα Θ4 υπάρχουν διαρκείας από 75€, πράγμα που σημαίνει ότι κοστίζει 5€ κάθε ματς. Στα γραφεία της ΠΑΕ στις Αλυκές Δευτέρα - Παρασκευή 11:00- 16:00 - Τηλέφωνο για πληροφορίες: 26610 40220/40240, μπορεί ο καθένας να πάει να πάρει την κάρτα. Μάλιστα η πληρωμή γίνεται και με πιστωτική κάρτα, αλλά υπάρχουν και εξυπηρετήσεις στον τρόπο πληρωμής. 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια