Ανανέωσαν Αν. Θεοδωράκης και Αλ. Λέτσο στην ΑΕ Λευκίμμης

ΛΕΥΚΙΜΜΗ (ΚΕΡΚΥΡΑ). Η προετοιμασία της «Βασίλισσας του Νότου» συνεχίζεται από τις 5/8 που ξεκίνησε, με αμείωτο ρυθμό και διπλές προπονήσεις (με ρεπό στις 15 Αυγούστου), με τους παίκτες να προετοιμάζονται για το δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

16
Aυγούστου / 2019

Η ΑΕ Λευκίμμης που φέτος δεν προχώρησε σε ηχηρές και πολυδάπανες μεταγραφικές κινήσεις (παικτών και προπονητικού τιμ), κρατάει παίκτες που έχουν δώσει πολλά στην ομάδα και η προσφορά τους έχει εκτιμηθεί. 
Ο Ανδρέας Θεοδωράκης είναι ένας παίκτης που τίμησε τη φανέλα τα τελευταία τρία χρόνια, πήρε πρωτάθλημα στην Α1 και ήταν από τους πρωταγωνιστές και τις δυο σεζόν στην Γ΄ Εθνική. Η απόφαση της διοίκησης και του προπονητή Σπύρου Παλαιοχωρίτη είναι να συνεχίσει με την ομάδα και αυτό θα κάνει, με το Δ.Σ. να επιβεβαιώνει την συμφωνία. 
Πέραν αυτού ο τερματοφύλακας Αλέξανδρος Λέτσο είναι ο εκλεκτός για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα για φέτος. Ήταν στην ΑΕΛ πέρσι το πρώτο εξάμηνο, αλλά έφυγε το Γενάρη για προσωπικούς λόγους (στο εξωτερικό ειπώθηκε), όμως η ομάδα εκτίμησε ότι είναι ένας πολύ καλός γκολκίπερ και αξίζει να επανέλθει και να ξαναφορέσει τη φανέλα της «Βασίλισσας», συμφώνησε μαζί του και τον επανέφερε.  
Οι ανακοινώσεις:   
Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Θεοδωράκη. Ο «Τεό» θα παραμείνει κάτοικος Λευκίμμης για 4η συνεχόμενη χρονιά. Με τον Ανδρέα έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές όπως η κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου , του «Σούπερ καπ», την συμμετοχή στην Γ ' Εθνική, αλλά και την παρουσία της ομάδας μας στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος ερασιτεχνών.  
Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και ο κόσμος της Λευκίμμης του εύχονται να είναι υγιής και να έχει πολλές επιτυχίες με την φανέλα της «Βασίλισσας».
Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Αλέξανδρο Λέτσο. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του εύχονται να έχει την υγεία του και να επιτύχει τους προσωπικούς στόχους του με την φανέλα της Α.Ε.Λ.

Σπύρος Πίκουλας