Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τη Δευτέρα 19 Αυγούστου ξεκινά ο Αστέρας Λιαπάδων

ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΙΑΠΑΔΩΝ
16 Αυγούστου 2019 / 12:34
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ξεκινάει την προετοιμασία του ο Αστέρας Λιαπάδων με προπονητή τον Βολιώτη Στάθη Φάλκο. Η ομάδα των Λιαπάδων που την τελευταία σεζόν είχε προπονητή το Σάββα Σιδερόπουλο, πολύ ενωρίς φρόντισε να συμφωνήσει με τον 51χρονο Βολιώτη προπονητή, που θα καθίσει φέτος στο τιμόνι.

Έχει δίπλωμα UEFA B’ και είναι τελειόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και μάλιστα ήταν καθηγητής στα ΤΕΦΑ Τρικάλων διδάσκοντας ποδόσφαιρο 2004-6. Έχει πολλά χρόνια στους πάγκους ομάδων και Ακαδημιών Κένταυρος Νηλείας, Μαγνησιακός Βόλου, Αγ. Παρασκευή Βόλου, βοηθός προπονητή στην ΠΑΕ Νίκης Βόλου, Άνθιμος Γαζής Μηλεών, ΑΟ Μακρυνίτσας Βόλου, ΑΕ Νηλέας Λεχώνιων (προπονητής και υπεύθυνος ακαδημιών). 
Όπως έχει ανακοινώσει η διοίκηση του Αστέρα δεν πρόκειται να μπει σε «πλειστηριασμούς» για απόκτηση παικτών, θα συνεχίσει με παίκτες που θέλουν να παίξουν στην ομάδα και μπορεί να θέλει να μην μπει σε περιπέτειες στο πρωτάθλημα και αν μείνει άνετα στην Α1, αλλά «υπάρχει και μια αξιοπρέπεια». 
Σίγουρα θα αποκτήσει μικρό αριθμό παικτών για να καλύψει κάποια κενά, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τους παίκτες που αυτή τη στιγμή θα συνεχίσουν με την ομάδα, ευχαριστώντας του με δελτίο τύπου που εξέδωσε.    
 Η ανακοίνωση:
«Ή ομάδα μας λίγες μέρες πριν το ξεκίνημα της προετοιμασίας ( 19 Αυγούστου) θέλει να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας πού ο καθένας για τον δικό του λόγο αποφάσισαν να μας εμπιστευθούν και αυτή τη σεζόν αγωνιζόμενοι για την ομάδα μας !!!!
Έτσι για την φετινή σεζόν ... από τον περσινό κορμό μαζί μας θα είναι οι: Αυλωνίτης Σπύρος, 
Μπάλλας Σωτήρης, Κατσαρός Βασίλης, Κατσαρός Νίκος, Κομπίλας Κωνσταντίνος, Κολυτάς Γιάννης, Κολιός Κωνσταντίνος, Λουκανάρης Γιάννης, Λευθεριώτης Άλεξ, Μεταλληνός Αντώνης, Λέσσης Άκης (φαντάρος).
Μαζί μας όπως και πέρσι και τα παιδιά από την Ακαδημία της ομάδας μας: Θοδωρής Μάζης, Μιχάλης Αγαθός, Στραβοράβδης Σπύρος, Παγιάτης Νίκος.
Τούς ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε να έχουν μία υγιή σεζόν μακριά από τραυματισμούς και ατυχίες»!
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια