Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Άμλετ της Σελήνης μάγεψε το Ασκηταριό των Νυμφών (βίντεο & φώτος)

Χρήστος Θηβαίος
18 Αυγούστου 2019 / 10:59

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μία μαγευτική ατμόσφαιρα δημιούργησε στο Ασκηταριό των Νυμφών, το βράδυ του Σαββάτου 17 Αυγούστου, ο συνδυασμός της φωνής

και του ήχου της κιθάρας του Χρήστου Θηβαίου, τον οποίον συνόδεψαν οι Δαίμονες των Εγχόρδων, κ.κ. String Demons.
Ο Χρήστος Θηβαίος πλαισιώνοντας κάθε του τραγούδι και με μία ιστορία από την Αθήνα και τα Εξάρχεια της δεκαετίας του ’80, όπου μεγάλωσε, κάνοντας παρέα με μορφές όπως ο Παύλος Σιδηρόπουλος, ο Νικόλας Άσιμος και η Κατερίνα Γώγου, ταξίδεψε όσους βρέθηκαν στον πανέμορφο χώρο του Ασκηταριού, παρέα με μελωδίες που σε συνδυασμό με την παραμυθένια φύση με τα πλατάνια, τα κυπαρίσσια και τις βελανιδιές, αποτύπωσαν στο μυαλό κάθε θεατή, μία βραδιά που θα κάνουν καιρό να ξεχάσουν. Ανάμεσα τους και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Παυλίδης, στον οποίον ο Χρήστος Θηβαίος αφιέρωσε και ένα από τα κομμάτια που τραγούδησε.
Ιδιαίτερη χροιά στη βραδιά, έδωσαν οι εξαιρετικοί String Demons. Ο Κωνσταντίνος Μπουντούνης με το ηλεκτρικό βιολοντσέλο του και η Λυδία Μπουντούνη με το βιολί της, «γέμισαν» τη σκηνή, είτε μαζί με τον Χρήστο Θηβαίο, είτε μόνοι τους, ενθουσιάζοντας το κοινό!

Δείτε φωτογραφίες από τη συναυλία εδώ