Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κινητό περίπτερο τουριστικής προβολής της Ηπείρου στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

προβολή
20 Αυγούστου 2019 / 08:15

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. Ένα κινητό περίπτερο τουριστικής προβολής εγκατέστησε η περιφέρεια Ηπείρου στον νέο λιμένα Ηγουμενίτσας, στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας, που υλοποιεί για την τουριστική προβολή της περιφέρειας Ηπείρου και αξιοποιώντας την δυναμική που εμφανίζει ο διεθνής λιμένας Ηγουμενίτσας...

... ο οποίος αποτελεί κομβικό σημείο για τη θαλάσσια σύνδεση της Ιταλίας με την Ελλάδα και την σημαντικότερη πύλη εισόδου στην χώρα μας για επισκέπτες από την Κεντρική και Νότια Ευρώπη.
Το περίπτερο εγκαταστάθηκε απέναντι από την είσοδο Τ1 και θα λειτουργεί έως και τις 31 Αυγούστου καθημερινά από τις 5 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ, παρέχοντας στους επισκέπτες χρήσιμες πληροφορίες για τα επισκέψιμα αξιοθέατα, τις ομορφιές του τόπου, ενώ διανέμεται και έντυπο υλικό τουριστικού περιεχομένου.
«Στόχος είναι να εκμεταλλευτούμε τον χρόνο παραμονής των επιβατών στον χώρο του λιμανιού πριν την αναχώρηση των πλοίων για την Ιταλία, έτσι ώστε στο επόμενο ταξίδι τους, η Ήπειρος να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα των διακοπών τους», ανέφερε σε δηλώσεις της η διευθύντρια Τουρισμού της περιφέρειας Ηπείρου Ιουλία Μαρκούλα, προσθέτοντας ότι η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τόσο το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας όσο και τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας (ΟΛΗΓ) για τη συνολική υποστήριξη που προσέφεραν ώστε να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη δράση.


 
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΗΓ Ανδρέας Νταής χαρακτήρισε θαυμάσια πρωτοβουλία προβολής την τοποθέτηση και λειτουργία από την περιφέρεια Ηπείρου του κινητού περιπτέρου τουριστικής προβολής, σημειώνοντας πως από τους 2 εκ. επιβάτες, οι οποίοι διέρχονται κάθε χρόνο μέσω του Λιμένα Ηγουμενίτσας, ένας μεγάλος αριθμός μπορεί να μετατραπεί σε δυνητικούς επισκέπτες στην περιοχή.
Τέλος, ο κεντρικός Λιμενάρχης Ηγουμενίτσας, αρχιπλοίαρχος Λιμενικού Σώματος Αντώνης Μάζης συνεχάρη την περιφέρεια Ηπείρου για την πρωτοβουλία, σημειώνοντας πως δίνει τη δυνατότητα στοχευμένης ενημέρωσης των επισκεπτών και επιβατών για τις ομορφιές της Ηπείρου.
Ηπειρωτικός Αγών