Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Τετάρτη η κλήρωση για τη Superleague 2

ΑΟΚ Κέρκυρα
23 Αυγούστου 2019 / 16:15
Σπύρος Πίκουλας

ΑΘΗΝΑ. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά για τον ΑΟΚ Κέρκυρα, με δεδομένο ότι ο χρόνος προετοιμασίας της ομάδας είναι περιορισμένος,

ενώ θα παρουσιάσει μια νέα ομάδα η οποία δε θα έχει καμιά σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Μπορεί να έχει πολλούς νεαρούς παίκτες και ζωντάνια, αλλά δεν ξέρουμε κατά πόσο θα έχει πείρα, αφού οι περισσότεροι δε θα έχουν παραστάσεις αυτού του επιπέδου. Αυτό σαν πρώτο συμπέρασμα με βάση όσα ισχύουν σήμερα. Ίσως να αποτελέσει μία ευχάριστη έκπληξη.
Η νέα επαγγελματική κατηγορία, με ανοιχτό το μέτωπο των τηλεοπτικών και του ποσού που θα πάρει από την ΕΡΤ, προχωράει τις δικές της διαδικασίες για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα , αν και δεν είναι πρόθυμη να το ξεκινήσει, αν δε λυθεί το θέμα με την ΕΡΤ.
Το μεσημέρι της ερχόμενης Τετάρτης 28 Αυγούστου θα διεξαχθεί η κλήρωση, όπως ανακοινώθηκε από την αρμόδια αρχή και στην κληρωτίδα θα μπουν οι δώδεκα ομάδες. ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακός, Απόλλων Σμύρνης, Πλατανιάς, Απόλλων Λάρισας, Εργοτέλης, Παναχαϊκή, Κισσαμικός, Απόλλων Πόντου, Δόξα Δράμας, ΑΟΚ Κέρκυρα και ΑΕ Καραϊσκάκης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Με ενημέρωση των μελών του για τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Λευτέρη Αυγενάκη σχετικά με τα θέματα ασφάλειας και καταπολέμησης της βίας, άνοιξε τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League 2, ο πρόεδρος της Ένωσης κύριος Λεωνίδας Λεουτσάκος. Ακολούθως αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί νέο διοικητικό συμβούλιο την Τετάρτη 28/8/2019 στη 1 μ.μ., παρουσία των μετόχων των ομάδων. Στις 3 μ.μ. της ίδιας ημέρας, προτάθηκε να διεξαχθεί και η κλήρωση του Πρωταθλήματος. Όσον αφορά στο πρωτάθλημα της Κ19, πρόταση των ΠΑΕ, η οποία θα οριστικοποιηθεί στο προσεχές Δ.Σ., είναι η διεξαγωγή του σε δυο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια