Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με το δεξί θέλει να ξεκινήσει ο Θιναλιακός

Κύπελλο Ελλάδας
23 Αυγούστου 2019 / 16:27
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί ο Θιναλιακός να μην είναι έτοιμος 100% για την πρώτη του επίσημη αναμέτρηση την Κυριακή 25 Αυγούστου,

κόντρα στον ΑΟ Ποταμιάς Ευρυτανίας για το κύπελλο Ελλάδος, αλλά σίγουρα θα μπει στο γήπεδο για να πάρει την πρόκριση και έχει την ποιότητα να το πετύχει.
Ο Παναγιώτης Κορομπόκης στον ένα μήνα της προετοιμασίας δούλεψε πολύ με τα παιδιά, ξέρει τις δυσκολίες της φετινής σεζόν και μπορεί η διάκριση στο κύπελλο να μην είναι στους στόχους της ομάδας, αλλά και αυτός και οι παίκτες θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις επίσημες φετινές υποχρεώσεις.
Απώλεια για το παιχνίδι της Κυριακής, ο Χρήστος Αρμένης που δεν είναι έτοιμος και θα μείνει εκτός, ενώ γνωστό ήταν από την αρχή ότι και ο τερματοφύλακας Γ. Αργυρός θα ήταν επίσης εκτός, αφού λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν έχει ξεκινήσει ακόμη προετοιμασία.
Αυτό που ίσως προβληματίσει είναι η ομοιογένεια της ομάδας, αφού θα μπουν στην ενδεκάδα παίκτες που αποκτήθηκαν φέτος και δεν έχουν ακόμα προσαρμοστεί στο παιχνίδι της ομάδας. Διαιτητής θα είναι ο Μάριος Σιντόρης από τη Θεσπρωτία και βοηθοί του οι Γιώργος Παπαλαζάρου και Γιάννης Ράπτης, με παρατηρητή διαιτησίας τον Γ. Σαράφογλου.
Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 25 Αυγούστου και θα ξεκινήσει στις 16:30, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι όπως σε κάθε αγώνα κυπέλλου, σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα έχουμε ημίωρη παράταση και αν δεν υπάρξει εκεί νικητής, τότε θα ακολουθήσει η διαδικασία των πέναλτι.
Η διοίκηση, με κάλεσμα της περιμένει τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα, ξέρει ότι είμαστε σε τουριστική περίοδο αιχμής, η ώρα δε βολεύει, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει κόσμος, έχει δεθεί με την ομάδα και θα κάνει ακόμη μια θυσία για να βρεθεί στο γήπεδο της Αχαράβης.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια