Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε πανηγυρικό κλίμα η ορκωμοσία του δημοτικού συμβουλίου Νότιας Κέρκυρας (video)

Λευκίμμη
24 Αυγούστου 2019 / 18:08

ΛΕΥΚΙΜΜΗ (ΚΕΡΚΥΡΑ). Τους επικεφαλής όλων των παρατάξεων κάλεσε στο βήμα ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο νέος δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Κώστας Λέσσης.

Με τη συμβολική αυτή κίνηση ήθελε να δείξει ότι η συνεργασία όλων είναι η πρώτη αξία που θα υπηρετήσει. Η άλλη στην οποία επέμεινε εμφαντικά είναι η ισχύς των προεκλογικών του δεσμεύσεων. Και μια που το΄φερε ο λόγος, κοιτάζοντας τη Μερόπη Υδραίου στα μάτια είπε: «Ο ΧΥΤΑ Νότου δεν πρόκειται να λειτουργήσει. Το είπα προεκλογικά και επιμένω, παρά το γεγονός ότι αμφισβητήθηκα γι΄αυτό». Ο Κώστας Λέσσης επεσήμανε ότι παραλαμβάνει τη διοίκηση ενός δήμου με μεγάλες ελλείψεις σε όλες τις υποδομές του, κάτι που σημαίνει ότι είναι σαν να ξαναχτίζεται απ΄τη αρχή.



Σ΄αυτήν το πρώτη ορκωμοσία των τοπικών αρχών η ατμόσφαιρα ήταν πανηγυρική. Παρόντες ήταν σχεδόν όλοι, με εξαίρεση τη νέα περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα. Οι τρεις βουλευτές, οι δύο άλλοι δήμαρχοι και πλήθος παραγόντων γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα στις Αλυκές. Έξω στο χώρο ο μπουφές ήταν πλούσιος, η αισιοδοξία μεγάλη και οι ευχές έδιναν κι έπαιρναν. Σε μισ βδομάδα αρχίζουν τα δύσκολα!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ