Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πάω στη δουλειά μου κανονικά, ψευδής η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου, λέει ο Γ. Χαλικιόπουλος

εργατικό κέντρο
26 Αυγούστου 2019 / 14:56

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο πρ. πρόεδρος και μέλος της προσωρινής διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, Γ. Χαλικιόπουλος διαψεύδει κατηγορηματικά την απόφαση της διοίκησης που αναφέρεται στις συνδικαλιστικές άδειες και ειδικότερα στη δική του υπόθεση.

Απαντώντας στην Σύνταξη της εφημερίδας και όχι στη διοίκηση του ΕΚΚ, ψέγει την εφημερίδα που δεν διασταύρωσε το περιεχόμενο της απόφασης του Εργατικού Κέντρου, δηλώνοντας ότι εργάζεται κανονικά παίρνοντας όσες άδειες προβλέπεται από την εργατική νομοθεσία να λαμβάνει.
Το πλήρες κείμενο της απάντησης του Γ. Χαλικιόπουλου προς την κ.Ε.:
Κύριε Κατσαΐτη, Στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδας σας δημοσιεύσατε ένα ανακριβές και συκοφαντικό για μένα κείμενο της διορισμένης και προσωρινής διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας. Τα  άλλα τοπικά ΜΜΕ μπήκαν στο κόπο και διασταύρωσαν την αλήθεια ή το ψέμα. Εσείς δεν το κάνατε αυτό, αν και γνωριζόμαστε χρόνια και θα σας ήταν εύκολο να ρωτήσετε και την γνώμη μου πριν δώσετε δημοσιότητα σε μια εις βάρος μου προσωπική επίθεση, που έτσι ή αλλιώς δεν αφορά την συνδικαλιστική μου δράση. Θα μπορούσατε ακόμη να ρωτήσετε και τον προϊστάμενο του προσωπικού της υπηρεσίας μου για το αν ασκώ κανονικά τα καθήκοντά μου ή όχι στην ΔΕΥΑΚ. Σας πληροφορώ λοιπόν ότι δουλεύω κανονικά στην υπηρεσία μου και ότι όλες οι συνδικαλιστικές άδειες που έχω πάρει είναι απολύτως σύμφωνες με όσα προβλέπονται από την εργατική νομοθεσία.