Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με πρόκριση ξεκίνησε τη χρονιά ο Θιναλιακός

Γ΄ Εθνική
26 Αυγούστου 2019 / 15:13
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με νίκη για την πρώτη φάση του κυπέλλου Ελλάδος ξεκίνησε τη χρονιά ο Θιναλιακός, αφού το απόγευμα της Κυριακής

κέρδισε στην Αχαράβη τον ΑΟ Ποταμιάς με 2-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού. Ο επόμενος αντίπαλος θα είναι ερασιτεχνική ομάδα και θα γίνει γνωστός μετά από κλήρωση και με τον οποίον θα αγωνιστεί την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου.
Στο παιχνίδι της Κυριακής ο Θιναλιακός ήταν από την αρχή καλύτερος, επέβαλε το ρυθμό του, έχασε αρκετές ευκαιρίες και άνοιξε το σκορ στο 30΄με πλασέ του Αγόρα μέσα από την περιοχή, ενώ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έσωσε την ομάδα του σε πολλές περιπτώσεις. Ο ΑΟ Ποταμιάς που έπαιζε πίσω στην άμυνα, είχε μία μόνο φάση και αυτή στο 22΄όταν σουτ του Λέρη, βρήκε το δοκάρι.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν επίσης επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους, αλλά οι αντίπαλοι στην πρώτη τους επίσκεψη στην περιοχή του Θιναλιακού στο 56΄, ισοφάρισαν με τον Γενιτσαρόπουλο. Παρά το αναπάντεχο τέρμα που δέχθηκε η ομάδα της Αχαράβης, πίεσε ασφυκτικά, έχασε και πάλι πλήθος ευκαιριών και στο 70΄ έκανε το 2-1 με κοντινό πλασέ του Μουζακίτη μετά από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1, το οποίο δε δείχνει την εικόνα του αγώνα, αλλά ο Θιναλιακός κρατάει τη νίκη - πρόκριση.
ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ (Π. Κορομπόκης): Βορίλας, Κροκίδης (46΄ Σαρτηγιαννίδης), Γραμμένος, Μοτσοβίλα (46΄Μουζακίτης), Πάκος, Χατζηδημητρίου, Μπάρντι Κλ., Κούδας, Αγόρας, Λούβρος (85΄ Παουλίνης), Μπάρντι Ερ.
ΑΟ ΠΟΤΑΜΙΑΣ(Φλωράκης Γ.): Ανδρούτσος, Μπουμπούρης, Παρασκευόπουλος, Ζαγαράς, Φαρμάκης, Κατσαρής, Σταμούλης, Καλύβας (63΄ Ηλιάδης), Γενιτσαρόπουλος, Λέρης, Μισύρης (70΄Ζαλοκώστας).
 
Σήμερα η κλήρωση
 
Ο Θιναλιακός πλέον περιμένει τον επόμενο αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Κυριακή με βάση το πρόγραμμα. Το πρωί της Τρίτης 27/8 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί η κλήρωση για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου και η ομάδα της Κέρκυρας θα αντιμετωπίσει μια εκ των Τηλυκράτη, Ελασσόνας ή Αταλάντης.  Ανάλογα με την κλήρωση θα γνωρίζει και αν θα αγωνιστεί εντός ή εκτός έδρας.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια