Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πήρε Καμερουνέζο φορ και Βραζιλιάνο αμυντικό η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα

ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα
04 Σεπτεμβρίου 2019 / 10:59

«Φαίακες» ο 21χρονος Καμερουνέζος επιθετικός, Ερβέ Ενγκάν και ο 19χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός, Πέδρο Ραφαέλ Νικολάου ντο Νασιμέντο

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Στην επισημοποίηση των δύο πρώτων μεταγραφών της προχώρησε η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, καθώς οι διοικούντες τον σύλλογο ανακοίνωσαν την απόκτηση του Καμερουνέζου επιθετικού, Ερβέ Ενγκάν και του Βραζιλιάνου αμυντικού, Πέδρο Ραφαέλ Νικολάου ντο Νασιμέντο.

Αμφότεροι είναι νεαρής ηλικίας και εντάσσονται στη γενικότερη πολιτική στελέχωσης του φετινού ρόστερ των «Φαιάκων», που ούτως ή άλλως δεν αφήνει και πολλά περιθώρια εναλλακτικών.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ:

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με του ποδοσφαιριστές Pedro Rafael Nicolau Do Nascimento και Herve Ngan.



Ο Καμερουνέζος επιθετικός, Ερβέ Νγκαν έχει γεννηθεί στις 2 Ιουνίου 1998 και τα δύο τελευταία χρόνια έπαιζε στη Στρασμπούρ Β’. Τη σεζόν 2017-18 στην 5η κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος είχε 6 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ πέρυσι έπαιξε σε 4 ματς. Είναι, επίσης, διεθνής με την U23 του Καμερούν και βρίσκεται στις επιλογές για τα ματς με την Τυνησία στις 6 και 10 Σεπτεμβρίου.



Ο Βραζιλιάνος αμυντικός Pedro Rafael Nascimento Nicolau έχει γεννηθεί στις 12 Φεβρουαρίου 2000 και αγωνιζόταν στην Alvarenga FC – Πορτογαλίας».