Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το Επιμελητήριο σηκώνει τη σημαία του εθελοντισμού για τις Πράσινες Γωνιές

Ανακύκλωση
04 Σεπτεμβρίου 2019 / 18:31

Πρώην και ...επόμενος αντιδήμαρχος Καθαριότητας, το Επιμελητήριο Κέρκυρας και ο Σπύρος Νεράντζης σε αγαστή συνεργασία, για να στηρίξουν το ρεύμα της ανακύκλωσης σε όλο το νησί.

Δωρεά σε είδος για τις Πράσινες Γωνιές, έκανε το απόγευμα της Τετάρτης το Επιμελητήριο Κέρκυρας. Η δωρεά είναι σε αυτό που έχουν πιο πολύ ανάγκη επειγόντως, τους σάκους μεταφοράς ανακυκλώσιμων υλικών, που δεν είναι κάτι άλλο από τους γνωστούς οικοδομικούς σάκους.



Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Σπύρος Νεράντζης, εντεταλμένος σύμβουλος για τον εθελοντισμό, αρμοδιότητα που αναμένεται από μέρα σε μέρα να ανακοινωθεί και επισήμως. Η δωρεά των 170 σάκων, είχε πάνω απ' όλα συμβολικό χαρακτήρα και σκοπό να ευαισθητοποιήσει περισσότερους πολίτες να προσφέρουν. Το κόστος των 5€ για κάθε σάκο, είναι πολύ μικρό για καθέναν ξεχωριστά, το όφελος όμως για το κοινωνικό σύνολο και το περιβάλλον, είναι τεράστιο!
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρώην αντιδήμαρχος Καθαριότητας Σπύρος Καλούδης αλλά και ο διάδοχός του στην παρούσα σημερινή αρχή, Γιάννης Σερεμέτης, ο οποίος οσονούπω αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο της Καθαριότητας. Παρόντες επίσης ήταν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιώργος Χονδρογιάννης, ο  Γεν. Γραμματέας Βασίλης Βασιλάκης κ.α.