Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στους ρυθμούς της ηλεκτροκίνησης η Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΣΠΑΡΤΗ
05 Σεπτεμβρίου 2019 / 12:10

Εγκαθίσταται σταθμός και στη Σπάρτη

ΣΠΑΡΤΗ. Στην τοποθέτηση φορτιστών ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων έχει προχωρήσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε δυο νομούς της. Πρόκειται για τους σταθμούς στην Τρίπολη (μπροστά από το Διοικητήριο της Περιφέρειας) και στην τουριστική περιοχή του Ισθμού της Κορίνθου.
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Περιφέρειας, εντός των επόμενων ημερών θα τοποθετηθεί ακόμα ένας φορτιστής έξω από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας στην Καλαμάτα,ενώ μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αντικρίσουμε ακόμη έναν στο Διοικητήριο της Περιφερειακής ενότητας Λακωνίας στη Σπάρτη.
«Η επιλογή των θέσεων αυτών έγινε ώστε να καλυφθεί αρχικά ο κάθετος άξονας της Πελοποννήσου», αναφέρει ο πρώην περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.
Σύμφωνα με τον ίδιο, σε σύντομο χρονικό διάστημα πρόκειται να τοποθετηθούν δυο ακόμη φορτιστές, ένας στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, στο Ναύπλιο, και ένας στην Ελαφόνησο, το μόνο νησί της Περιφέρειας, το οποίο έχει τα χαρακτηριστικά να μετατραπεί σε «πράσινο νησί».
 
Πηγή: Λακωνικός Τύπος