Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αστυνομικοί & Πυροσβέστες -και- από την Κέρκυρα διαμαρτυρήθηκαν πριν τα εγκαίνια της Δ.Ε.Θ. (photos)

Ένστολοι
07 Σεπτεμβρίου 2019 / 09:01

Από την Κέρκυρα το «παρών» έδωσαν τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κέρκυρας και τα μέλη της Ένωσης Πυροσβεστών Κέρκυρας

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.  Συγκέντρωση και διαμαρτυρία, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο μία μέρα πριν την έναρξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν στη συμπρωτεύουσα συνδικαλιστές των Σωμάτων Ασφαλείας της χώρας.

Χθες, Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου,, στην πλατεία Λευκού Πύργου διαμαρτυρήθηκαν μέλη των Πανελληνίων Ομοσπονδιών Αστυνομικών, Πυροσβεστών, Λιμενικών και Στρατιωτικών από όλη την Ελλάδα σε μια προσπάθεια να επικοινωνήσουν τα αιτήματά τους προς την κυβέρνηση.



Την Κέρκυρα... εκπροσώπησαν στην εν λόγω συγκέντρωση διαμαρτυρίας, χθες μια μέρα πριν τα σημερινά εγκαίνια της Δ.Ε.Θ., τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κέρκυρας και τα μέλη της Ένωσης Πυροσβεστών Κέρκυρας.

Οι ένστολοι στα Σώματα Ασφαλείας όλης της χώρας διαμαρτύρονται για την υποστελέχωση των υπηρεσιών, τα ελλιπή μέσα, τις συνθήκες εργασίας, τα μισθολογικά, τη μη αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας και τη μη διαμόρφωση νέου βαθμολογίου.