Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«8 λέξεις» στο San Giacomo, με Υδραίου και φρενίτιδα ενθουσιασμού (video, photos)

8 Λέξεις
08 Σεπτεμβρίου 2019 / 18:40

Η σειρά ξεκίνησε με πλάνα από τη Κέρκυρα και τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ένωσης Καποδίστριας, γεγονός που ενθουσίασε όλους όσοι είχαν συγκεντρωθεί στη Πλατεία Δημαρχείου

ΚΕΡΚΥΡΑ.   Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην προβολή της πρεμιέρας της νέας τηλεοπτικής σειράς του ΣΚΑΙ, «8 λέξεις», που έγινε το βράδυ της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου, στη πλατεία Δημαρχείου.





Οι Κερκυραίοι «αγκάλιασαν» το εγχείρημα και πριν την έναρξη της προβολής στη γιγαντο-οθόνη, που είχε στηθεί έξω από το San Giacomo,  αποθέωσαν  τους σκηνοθέτες της σειράς Ανδρέα Γεωργίου και Κούλη Νικολάου.

Πρέπει να σημειωθεί ότι υπήρξε ζωντανή σύνδεση με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, αλλά και του Alpha Κύπρου, με το πλήθος να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Στη σύνδεση αυτή εκτός από τους δύο σκηνοθέτες μίλησε και η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντιων Νήσων, Μερόπη Υδραίου, η οποία έδωσε το «παρών» στην προβολή του 1ου επεισοδίου της νέας τηλεοπτικής σειράς του ΣΚΑΙ.



Το κοινό, αφού είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους σκηνοθέτες και να βγάλει φωτογραφίες μαζί τους, παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την προβολή.





Η σειρά μάλιστα, ξεκίνησε με πλάνα από τη Κέρκυρα και τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ένωσης Καποδίστριας, γεγονός που προκάλεσε φρενίτιδα ενθουσιασμού σε όλους όσοι είχαν συγκεντρωθεί στη Πλατεία Δημαρχείου.



Περαν της Δημάρχου στη προβολη της νέας τηλεοπτικής σειράς «8 λέξεις» που φέρει την υπογραφή του Ανδρέα Γεωργίου, παρευρέθηκαν ακόμα ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας, Δημήτρης Μεταλληνος, όπως και αρκετοί εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.