Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρόβα τζενεράλε στα Γιάννενα για την ομάδα της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα

ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα
12 Σεπτεμβρίου 2019 / 13:01

Φιλικό την προσεχή Κυριακή στην πρωτεύουσα της Ηπείρου κόντρα στον τοπικό «Άγιαξ» για τους «Φαίακες» του Λεωνίδα Βόκολου

ΚΕΡΚΥΡΑ.   Πρόβα τζενεράλε στα Γιάννενα θα κάνει η ομάδα της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Super League 2, το οποίο αποφασίστηκε να ξεκινήσει στις 29 Σεπτεμβρίου.

Οι «Φαίακες» του Λεωνίδα Βόκολου θ' αντιμετωπίσουν σε φιλικό προετοιμασίας στην πρωτεύουσα της Ηπείρου τον τοπικό ΠΑΣ, ομάδα η οποία επίσης -όπως και η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα- θα πάρει μέρος στο δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα, το απόγευμα της προσεχούς Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου.

Μια φιλική αναμέτρηση, η οποία κάλλιστα μπορεί να θεωρηθεί ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για crash test σε ότι αφορά την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες της κερκυραϊκής ομάδας λίγο πριν τις επίσημες υποχρεώσεις της.

Η σέντρα του κυριακάτικου φιλικού είναι προγραμματισμένη για τις 17:30.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει προγράμματος, η ομάδα της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα θα κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Super League 2 στη Λάρισα -όπως και πέρσι- κόντρα στον τοπικό Απόλλωνα, ενώ ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα κοντραριστεί στην Πάτρα με την Παναχαϊκή.