Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ιστορική φουρνιά των κολυμβητών-υδατοσφαιριστών του ΝΑΟΚ συναντιέται ξανά με τον Άλκη Καρούλη!

ΝΑΟΚ
12 Σεπτεμβρίου 2019 / 14:49

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019, μια βραδιά, για να θυμηθούμε τα παλιά με τον αγαπημένο μας προπονητή, Άλκη Καρούλη. (21:00).

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σφράγισε το ελληνικό πόλο. Ιδιαίτερη και καθοριστική η συμβολή του στον εξακοντισμό της κερκυραϊκής υδατοσφαίρισης στα σαλόνια του αθλήματος. Ο λόγος για τον βετεράνο προπονητή, Άλκη Καρούλη, που έπλασε με χέρια του φουρνιές Κερκυραίων υδατοσφαιριστών, καθιερώνοντας τον ΝΑΟΚ στις κορυφαίες ελληνικές ομάδες, στέλνοντας παίκτες στις εθνικές ομάδες και σε μεγάλους συλλόγους. Τον πατριάρχη της κερκυραϊκής κολύμβησης και υδατοσφαίρισης υποδέχονται οι αθλητές του την Κυριακή (21:00) στην πισίνα του ξενοδοχείου Κορφού Παλλάς, σε μια εκδήλωση γεμάτη αναμνήσεις και την επιβεβαίωση σχέσεων, που άρχισαν στον ΝΑΟΚ τη δεκαετία του '60 και διαρκούν μια ζωή.

Λεζάντα: Όρθιοι από αριστερά: Δουκάκης, Καραπάνος, Μπούφεσης, Γκρέκας, Καφαράκης, Σπ. Τρούσας (έφορος πόλο ΝΑΟΚ), Τσιμίνος, Κατσούρης Σγουρόπουλος, Άλκης Καρούλης (προπονητής). Καθήμενοι: Λάζαρης, Ζουπάνος και Μίχας.