Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα: Κάλεσμα προς όλους από τον μεγαλομέτοχο Λ. Γεωργακόπουλο

ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα
16 Σεπτεμβρίου 2019 / 13:08

Προκειμένου άπαντες να σταθούν αρωγοί στη νέα προσπάθεια που θα καταβάλει στο πρωτάθλημα της Super League 2 η ομάδα του νησιού

ΚΕΡΚΥΡΑ.   Κάλεσμα προς όλους τους Κερκυραίους, φιλάθλους, επιχειρηματίες, αλλά και θεσμικούς φορείς, απηύθυνε ο μεγαλομέτοχος της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, Λάμπρος Γεωργακόπουλος, προκειμένου άπαντες να σταθούν αρωγοί στη νέα προσπάθεια που θα καταβάλει στο πρωτάθλημα της Super League 2 η ομάδα του νησιού.

Αναλυτικά το κάλεσμα του Λάμπρου Γεωργακόπουλου αναφέρει τα εξής:

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ μετά την περιδίνηση των τελευταίων χρόνων, από φέτος κάνει ένα νέο ξεκίνημα, με νεαρούς, φιλόδοξους και ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές κι ένα εξαιρετικό προπονητικό team, με επικεφαλής τον κ. Λεωνίδα Βόκολο, έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου, που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Στο άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας, Superleague 2, η ομάδα μας, με την βοήθεια και στήριξη όλων των επιχειρηματιών, αλλά κυρίως όλων των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων της Κέρκυρας, είμαι βέβαιος ότι θα είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, όπως δείχνει η εικόνα της στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.

Καλώ όλους τους Κερκυραίους, αλλά και τους θεσμικούς φορείς του νησιού μας, να σταθούν αρωγοί σε αυτή την νέα προσπάθεια και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος όλοι θα βγουν ωφελημένοι.

Ας αφήσουμε πίσω την μεμψιμοιρία και τη γκρίνια και ας αποδείξουμε όλοι μαζί οτι αξιζουμε να πρωταγωνιστούμε.

Λάμπος Γεωργακόπουλος

Μεγαλομέτοχος ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ»