Τρίτη 19.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με Σπάρτη ή Ιάλυσο στο Κύπελλο Ελλάδας ο ΑΟΚ Κέρκυρα

ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα
17 Σεπτεμβρίου 2019 / 13:53

Οι αναμετρήσεις της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας είναι νοκ-άουτ χαρακτήρα και διεξάγονται στις έδρες των ομάδων της μικρότερης κατηγορίας

ΑΘΗΝΑ.  Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία της ΕΠΟ, η κλήρωση της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στη φάση αυτή μπαίνουν στην κλήρωση και οι ομάδες της Super League 2, κατά συνέπεια στην κληρωτίδα μπήκε και το όνομα της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα.

Ο αντίπαλος, τον οποίο θα κληθούν να υπερκεράσουν οι «Φαίακες» σε μονή -εκτός έδρας- αναμέτρηση (24, 25 ή 26 Σεπτεμβρίου), θα προκύψει από το ζευγάρι του Π.Σ. Σπάρτη και του Ιάλυσου Ρόδου, που κοντράρονται αύριο, Τετάρτη 18 του μηνός.

Οι αναμετρήσεις της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας είναι νοκ-άουτ χαρακτήρα και διεξάγονται στις έδρες των ομάδων της μικρότερης κατηγορίας, εξ ου και ο λόγος που η ομάδα της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα θα είναι φιλοξενούμενη, είτε με αντίπαλο τη Σπάρτη, είτε με αντίπαλο τον Ιάλυσο.

Σημειώνεται ότι η Καβάλα, η οποία απέκλεισε τον Θιναλιακό, κληρώθηκε ν' αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Χανιά Κισσαμικό.

Τέλος, τα πιο ενδιαφέροντα -θεωρητικά και βάσει ονόματος- ζευγάρια που προέκυψαν είναι το Ιωνικός-Παναχαϊκή, Αιγάλεω-Εργοτέλης και Τρίκαλα-Δόξα Δράμας.