Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιμελητήριο Κέρκυρας: «Απολύτως επιτυχημένη η παρουσία μας στη Δ.Ε.Θ.»

Επιμελητήριο Κέρκυρας
18 Σεπτεμβρίου 2019 / 10:41

«Ένα μπράβο αξίζει στους συμμετέχοντες και σε όσους εργάστηκαν για να έχει μια τέτοια παρουσία και εκπροσώπηση το Επιμελητήριο Κέρκυρας και το νησί μας σε μια τόσο σημαντική έκθεση»

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει για τη συμμετοχή στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, εξέδωσε η διοίκηση του Επιμελητηρίου Κέρκυρας.

Στην εν λόγω ανακοίνωση, η οποία φέρει την υπογραφή του προέδρου του Επιμελητηρίου, Γιώργου Χονδρογιάννη, υπογραμμίζεται ότι η συμμετοχή του Επιμελητηρίου της Κέρκυρας στη φετινή Δ.Ε.Θ.. στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς για πρώτη φορά συμμετείχαν 11 κερκυραϊκές επιχειρήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-απολογισμός του Επιμελητηρίου της Κέρκυρας για την παρουσία του στην 84η Δ.Ε.Θ. αναφέρει:

«Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κέρκυρας στην 84η ΔΕΘ που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τις 7-15 Σεπτεμβρίου 2019. Για πρώτη φορά συμμετείχαν 11 συνολικά Κερκυραϊκές επιχειρήσεις, αριθμός ρεκόρ σύμφωνα με τα προηγούμενα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων επιχειρήσεων με πολυετή επιχειρηματική δραστηριότητα αλλά και νέων επιχειρήσεων με στόχο την προβολή και την εξωστρέφεια.

Τα σχόλια των επιχειρηματιών ήταν πολύ θετικά όσον αφορά την συμμετοχή τους και οι περισσότεροι εξέφρασαν την επιθυμία να συμμετάσχουν και του χρόνου, γεγονός που αποδεικνύει την επιτυχία της αποστολής.

Η Κέρκυρα παρουσίασε ένα περίπτερο μοντέρνο και εντυπωσιακό με μια πληθώρα επιχειρήσεων από το χώρο της παραγωγής, του πρωτογενούς τομέα και της μεταποίησης μέχρι την τεχνολογία και τις εκδόσεις.

Να σημειωθεί ότι μεγάλη εντύπωση δημιούργησε στους παρευρισκόμενους  η παρουσία της Φιλαρμονικής του Αγίου Ματθαίου «Λορέντζος Μαβίλης» καθώς και της Κερκυραϊκής Ένωσης Θεσσαλονίκης  «Άγιος Σπυρίδων»  και του Συλλόγου Κερκυραίων Βορείου Ελλάδος «Ιωάννης Καποδίστριας», που παρουσίασαν στο κοινό παραδοσιακούς Κερκυραϊκούς χορούς. Είναι η πρώτη φορά που η αποστολή του Επιμελητηρίου Κέρκυρας στη ΔΕΘ συνοδεύτηκε από συγκροτήματα τα οποία ανέδειξαν τον πλούσιο πολιτισμό και την μουσική παιδεία της Κέρκυρας.

Ένα μπράβο αξίζει στους συμμετέχοντες και σε όσους εργάστηκαν για να έχει μια τέτοια παρουσία και εκπροσώπηση το Επιμελητήριο Κέρκυρας και το νησί μας σε μια τόσο σημαντική έκθεση».