Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αθηροσκλήρωσης στην Ιόνιο Ακαδημία

15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αθηροσκλήρωσης
19 Σεπτεμβρίου 2019 / 12:48
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με αυξημένο επιστημονικό ενδιαφέρον θα πραγματοποιηθεί το 15ο

Πανελλήνιο Συνέδριο Αθηροσκλήρωσης που διοργανώνει η Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης Βορείου Ελλάδος στην Κέρκυρα και θα διεξαχθείστις 26-28 Σεπτεμβρίου 2019 στην Ιόνιο Ακαδημία. 
Το Συνέδριο θα καλύψει όσο το δυνατόνπερισσότερα θέματα που άπτονται της αθηροσκλήρωσης και κατ’ επέκταση έχουν ιδιαίτεροενδιαφέρον για όλους τους Επαγγελματίες Υγείας που διαχειρίζονται ασθενείς με αυτή τηνόσο. Επίσης θα αναπτυχθούν θέματα γύρω από τις νέες κατευθυντήριες οδηγίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα στο Πανευρωπαϊκό Καρδιολογικό Συνέδριο. 
Σκοπός της Εταιρείας είναι να εμπλέξει όσο το δυνατόν πιο πολλές ειδικότητες στα
Συνέδρια και κατά συνέπεια εκτός των Καρδιολόγων, Παθολόγων και Διαβητολόγων έχουν οργανωθεί με επιμέλεια, Στρογγυλά Τραπέζια με συμμετοχή και άλλων ειδικών όπως Γενικών Ιατρών, Διαιτολόγων και Αγγειοχειρουργών. 
Επιπλέον, θα παρουσιαστούν διαλέξεις επαγγελματιών με θέματα όπως τα οικονομικά της Υγείας και η ανοιχτή Επιστήμη. Ταυτόχρονα, έγινε προσπάθεια να δοθεί βήμα σε νέους συναδέλφους που δεν έχουν την δυνατότητα παρουσίας σε άλλα Συνέδρια, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να περιοριστεί ο «επιστημονικός» τους αποκλεισμός.  
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.