Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι «8 λέξεις» φέρνουν στην Κέρκυρα την Μπρουκ της «Τόλμης & Γοητείας» (video - photos)

«8 Λέξεις»
24 Σεπτεμβρίου 2019 / 11:49

Ο Ανδρέας Γεωργίου «έψησε» την Αμερικανίδα ηθοποιό, που... μπήκε τη δεκαετία του ΄80 σχεδόν σε κάθε ελληνικό σπίτι, να συνεργαστούν

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Talk of the town κατάφερε να γίνει -και πάλι- ο Ανδρέας Γεωργίου, καθώς ο Κύπριος ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός, ο οιποίος αυτή την περίοδο έχει γίνει... viral στην Κέρκυρα λόγω της καιθημερινής σειράς «8 λέξεις» που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ και μεγάλο μέρος των γυρισμάτων έχουν γίνει στο νησί των Φαιάκων, ανακοίνωσε μέσω social media μια ακόμα συνεργασία-έκπληξη.

Ο Ανδρέας Γεωργίου ανακοίνωσε ότι συμφώνησε με την Αμερικανίδα ηθοποιό, Κάθριν Κέλι Λανγκ, προκειμένου εκείνη να εμφανιστεί σε μια σειρά επεισοδίων της τηλεοπτικής σειράς.

Κι αν δεν σας λέει και πολλά το όνομα Κάθριν Κέλι Λανγκ,σίγουρα θα σας... πει περισσότερα το όνομα Μπρουκ Λόγκαν, το όνομα δηλαδή του χαρακτήρα που την έκανε διάσημη σε όλο τον κόσμο και φυσικά στην Ελλάδα στα τέλη της δεκαετίας του '80 στο πλαίσιο της σειράς (επιτομή της «σαπουνόπερας» πριν σχεδόν τέσσερις δεκαετίες πλέον) «Τόλμη και Γοητεία».





Πρόκειται για μια γυναίκα, η οποία... γαλούχησε τηλεοπτικά μια ολόκληρη γενιά (αυτοί που σήμερα είναι 40+) αποτελώντας ένα από τα σοβαρότερα sex symbol της εποχής εκείνης, τουλάχιστον σε ότι αφορά τη μικρή οθόνη.

Ο Ανδρέας Γεωργίου πόσταρε στον λογαριασμό του στο Instagram, με αφορμή τη νεά του συνεργασία, η οποία θα φέρει στην Κέρκυρα τη λαμπερή Αμερικανίδα ηθοποιό, το video το οποίο πρώτη ανέβασε στον δικό της λογαριασμό η Κάθριν Κέλι Λανγκ γράφοντας παράλληλα:

«Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί!! Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ. Είδες επεισόδιο και μου είπες επι λέξη “δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω”, μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για την σειρά και για τους φωτογράφους που έχω. Εγώ σου λέω μόνο αυτό: Η “γοητεία” σου με έκανε να “τολμήσω” να σε πλησιάσω… ραντεβού στην Κέρκυρα».

Δείτε το video της Κάθριν Κέλι Λανγκ, αλλά κι ένα special φωτογραφικό αφιέρωμα στον εφηβικό -τηλεοπτικό- έρωτα αρκετών που σήμερα ανήκουν στη γενιά των σαραντάρηδων...