Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δεκτό το αίτημα Μπιάγκη για σύγκλιση Επιτροπής για την Thomas Cook

Μπιάγκης Δημήτρης
01 Οκτωβρίου 2019 / 10:41

Συνεδριάζει στις 10 Οκτωβρίου η Διαρκής Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου παρουσία του Υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, της Προέδρου του ΕΟΤ, Άντζελας Γκερέκου, του Προέδρου του ΣΕΤΕ, Γιάννη Ρέτσου και του Προέδρου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Αλέξανδρου Βασιλικού

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Δεκτό έγινε το αίτημα του Βουλευτή Κέρκυρας του Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρη Μπιάγκη, σχετικά με σύγκλιση Επιτροπής για το θέμα της Thomas Cook.

Όπως ενημερώνει σχετικά το γραφείο του Βουλευτή:

«Μετά από σχετικό αίτημα του Κερκυραίου Βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, κ. Δημήτρη Μπιάγκη, την Τετάρτη 25-9-2019 στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου για «σύγκλιση Επιτροπής με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων Υπουργών για τo θέμα της Thomas Cook», ο Πρόεδρος της Επιτροπής, κ. Γιώργος Βλάχος ανταποκρίθηκε θετικά στη σχετική πρόσκληση του Βουλευτή.

Συγκεκριμένα, στις 10/10/2019 θα συνεδριάσει η Διαρκής Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου παρουσία του Υπουργού Τουρισμού, κ. Χάρη Θεοχάρη, της Προέδρου του ΕΟΤ, κ. Άντζελας Γκερέκου, του Προέδρου του ΣΕΤΕ, κ. Γιάννη Ρέτσου και του Προέδρου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Αλέξανδρου Βασιλικού.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι πρόταση του κ. Μπιάγκη είναι η αναστολή - «πάγωμα» εισφορών ή οφειλών των συνεργαζόμενων με τις Thomas Cook εταιριών προς το Δημόσιο, τα Ασφαλιστικά Ταμεία και τις Τράπεζες, λαμβάνοντας υπόψη ότι η Thomas Cook αποπλήρωνε τις οφειλές της προς τις συνεργαζόμενες εταιρείες μετά από χρονικό διάστημα μεταξύ των 30 και 100 ημερών».