Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεδριάζει με 21 θέματα την Κυριακή το Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κέρκυρας

Δημοτικό Συμβούλιο
01 Οκτωβρίου 2019 / 13:12

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 το πρωί της Κυριακής 6 Οκτωβρίου στο Σχολικό Κέντρο Θιναλίων

ΑΧΑΡΑΒΗ (ΚΕΡΚΥΡΑ).  Συνεδριάζει την προσεχή Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, στις 10:30 το πρωί, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου Σχολικού Κέντρου Θιναλίων, στην Αχαράβη, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας.

Σύμφωνα με την πρόσκληση του προεδρίου, στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται 21 θέματα προς συζήτηση. Αναλυτικά:

1. Ενημέρωση για την πορεία του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος)

2. Ενημέρωση για την κρίοη Thomas Cook (Εισηγητής: κ. Δημήτριος Πέρρος)

3. Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος εκτελεστέων έργων για το χρονικό διάστημα από 01.09.2019 μέχρι 31.12.2019 (Εισηγητής: κ. Χρήστος Κορμαρής)

4 Ορισμός Δημοτικών Συμβούλων ως εκπρόσωποι στις Σχολικές Επιτροπές Α'βάθμιας και Β'βάθμιας Εκπαίδευσης (Εισηγήτρια: κ. Μαριετίνα Μπακόλα - Λιάσκου)

5. Ορισμός δύο μελών του Δημοτικού Συμβουλίου ως εκπρόσωποι στον ΣΥ.ΔΙ.Σ,Α. .(Εισηγητής: κ. Δήμαρχος)

6. Ορισμός δύο Δημοτικών Συμβούλων ως μέλη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Εισηγητής: κ. Λνδρέας Σαούλος, Ανπδήμαρχος)

7 Ορισμός εκπροσώπου με ιον/την αντικατασιάτη/τριό του ως μέλος στην Επιτροπή του άρθρου 35 του Γενικού Κανονισμού Λιμένα Αρ. 20 (Φ.Ε.Κ. 1929/Β/2018) όπως ιοχύει (Εισηγητής: κ. Πρόεδρος)

8. Ορισμός Προέδρου στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας (Εισηγήτρια: κ. Μαριετίνα Μπακόλα - Λιάσκου)

9. Σύσταση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης (Εισηγητής: κ. Πρόεδρος)

10. Αποδοχή χρηματοδότησης από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ I (Εισηγητής: Ιωάννης Πουλιάσης)

11. Αποδοχή χρηματοδότησης από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ (Εισηγητής; Ιωάννης Πουλιάσης)

12. Λήψη απόφασης για το άνοιγμα του Λογαριασμού Ταμειακής Διαχείρισης στην Τράπεζα της Ελλάδος & εξουσιοδότηση αρμοδίων οργάνων για την κίνηση του λογαριασμού (Εισηγητής: Ανπδήμαρχος κ. Σιαμάτης Πουλιάσης)

13. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για την επιλογή Πιστωτικού Ιδρύματος για την τήρηση α. των Χρηματικών διαθεσίμων του Δήμου και β. των χρημάτων που προορίζονται για τη μισθοδοσία του προσωπικού (Εισηγητής Ανπδήμαρχος κ. Σταμάτιος Πουλιάσης)

14. Εξουσιοδότηση υπολόγου για τις διαχειριστικές ενέργειες της Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου (Εισηγητής; Ανπδήμαρχος κ. Σταμάτης Πουλιάσης)

15. Συγκρότηση Επιτροπής του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα αυντάξει το σχέδιο του Οργανισμού Εσωτερικής υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ) (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος)

16. Έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαπονάων Νήοων και Δήμου Βόρειας Κέρκυρας για την υλοποίηση των συμβάσεων των έργων που εκτελεί ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήοων ως καθολικός διάδοχος του κοταργηθέντος Δήμου Κέρκυρας (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος)

17. Ορισμός εκπροσώπου στην ΑΝΙΟΝ (Εισηγηχής: κ. Δήμαρχος)

18. Ορισμός εκπροσώπου στο Δ.Ο.Π.Α.Π. (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος)

19. Ορισμός εκπροσώπου στον Οργανισμό Κοινωνικής Πρόνοιας Προστασίας και Παιδείας (Εισηγήτριες: οι κ. Ελευθερία Μαλάχου - Γουδέλη και Μαριετίνα Μπακόλα- Λιάακου)

20. Ορισμός τόπου συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος)

21.  Ερωτήσεις