Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πλημμύρισε το Κέντρο Υγείας Αγίου Μάρκου (photos)

Κέντρο Υγείας Αγίου Μάρκου
03 Οκτωβρίου 2019 / 07:32

Τριτοκοσμικές εικόνες σε μια δομή δημόσιας Υγείας, την οποία το ελληνικό δημόσιο δεν έχει φροντίσει να «θωρακίσει» ούτε για μια φθινοπωρινή βροχή

ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ).  Τριτοκοσμικές εικόνες για μια ακόμα φορά στην Κέρκυρα εξαιτίας της ανεπάρκειας υποδομών, πρόβλεψης και στοιχειώδους σχεδιασμού... Ακόμα και γι' αυτά που είναι δεδομένο ότι θα συμβούν!

Όπως, για παράδειγμα, σήμερα, που η δυνατή -πρώτη για το φθινόπωρο του '19- βροχή είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το Κέντρο Υγείας Αγίου Μάρκου.

Οι φωτογραφίες, που ακολουθούν -δημοσιεύτηκαν στη σελίδα «Τα παράπονά σου στο Δήμαρχο» στο Facebook- είναι ενδεικτικές της απαράδεκτης κατάστασης, την οποία βιώνουν εργαζόμενοι, αλλά και πολίτες (φορολογούμενοι από το ελληνικό κράτος, για την ακρίβεια!) σε μια δομή δημόσιας Υγείας.

Μια από τις πολλές προβληματικές καταστάσεις, για τις οποίες είναι υπεύθυνο το ελληνικό δημόσιο και οι φορείς του (εν προκειμένω η 6η Υ.Π.Ε.), με το... μάρμαρο να το πληρώνει -όπως πάντα- ο Έλληνας (στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Κερκυραίος) φορολογούμενος...