Τρίτη 19.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Είπε «αντίο» στο Κύπελλο Ελλάδας η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα

ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα
03 Οκτωβρίου 2019 / 10:26

Οι «Φαίακες» γνώρισαν την ήττα στη Ρόδο από τον Ιάλυσο με 1-0 (Αυγενικός 38΄) αποχαιρετώντας το Κύπελλο Ελλάδας

ΡΟΔΟΣ.  Την ήττα με σκορ 1-0 και κατά συνέπεια τον αποκλεισμό (νωρίς-νωρίς) από το Κύπελλο Ελλάδας γνώρισε η ομάδα της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα κόντρα στον Ιάλυσο, στην αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, στη Ρόδο.

Οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου εμφανίστηκαν αρκετά ταλαιπωρημένοι (σ.σ. η αποστολή του ΑΟΚΚ αναχώρησε το πρωί με τσάρτερ για να προλάβει το ματς), ενώ προέρχονταν από εκτός έδρας παιχνίδι και στην πρεμιέρα της Super League 2, στη Λάρισα, κόντρα στον τοπικό Απόλλωνα.

Ο Ιάλυσος, ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, καθώς συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Football League, κατάφερε να εκμεταλλευτεί μια από τις ελάχιστες καλές στιγμές που είχε στο ματς σκοράροντας με τον Αυγενικό στο 38'. 

Οι «Φαίακες» απείλησαν επί της ουσίας μία φορά σε κάθε 45λεπτο, στο α' ημίχρονο, πριν σκοράρουν οι γηεδούχοι, στο 30' με τον Βουκελάτο και στην επανάληψη, στο 80', με τον ίδιο παίκτη, χωρίς ωστόσο, να καταφέρουν να βρουν δίχτυα.

Το 1-0 θα πρέπει να θεωρείται δίκαιο αποτέλεσμα βάσει της εικόνας των δύο ομάδων, με τους Ροδίτες να συνεχίζουν στο Κύπελλο Ελλάδας και την ομάδα της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα να στρέφει πλέον αποκλειστικά το βλέμμα της στις υποχρεώσεις της στο δύσκολο πρωτάθλημα της SL2, για το οποίο άλλωστε ακολουθεί ένα εξαιρετικά απαιτητικό ματς κόντρα στην Παναχαϊκή.

Διαιτητής του ματς ήταν ο Μαχαίρας (Αθηνών), με βοηθούς τους Νιδριώτη (Αθηνών) και Οικονόμου (Δυτ. Αττικής)

ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ (Σ. Παπαβασιλείου): Ανδρούτσος, Μακρυδημήτρης, Τριποτσέρης, Πατινιώτης (91’ Ρεκλείτης), Γιώργου, Χατζηδίμπας, Αυγενικού, Νατσιόπουλος (80’ Κουγιός), Μαρτσάκης (93’ Οικονόμου), Χειμωνέττος Κ., Φράγκος.

ΑΟΚΚ (Λ. Βόκολος): Βουτσελάς, Γιαννιτσαρίδης, Αγιώτης, Πιαστόπουλος, Ενγκάν (67’ Νικολούδης), Βλάχος, Τσιμπούκας, Βουκελάτος, Λεπενιώτης (46’ Βασιλούδης), Παυλής, Γεωργακόπουλος (82’ Ζερβόπουλος).


* Φωτό xxsports.org