Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνάντηση Δημήτρη Μπιάγκη με Φ.Ε.Κ. & Φ/Ε «Καποδίστριας»

Μπιάγκης Δημήτρης
05 Οκτωβρίου 2019 / 11:27

Ο Βουλευτής Κέρκυρας με το Κίνημα Αλλαγής ενημέρωσε τους προέδρους των δύο Φιλαρμονικών για το σχέδιο οικονομικής ενίσχυσης των Φιλαρμονικών της Κέρκυρας μετά την απάντηση -σε σχετική ερώτησή του- της Υπουργού Πολιτισμού

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Συναντήσεις με τους προέδρους της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κερκύρας και της Φιλαρμονικής Ένωσης «Καποδίστριας», Σπύρο Παδοβά και Δημήτρη Γραμμένο, αντίστοιχα, είχε σήμερα, Σάββατο 5 Οκτωβρίου, ο Βουλευτής Κέρκυρας με το Κίνημα Αλλαγής, Δημήτρης Μπιάγκης.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, που απέστειλε ο Βουλευτής Κέρκυρας:

«Ο Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ν. Κέρκυρας, κ. Δημήτρης Μπιάγκης μετά τη συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησής του με την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λίνα Μενδώνη για την «οικονομική στήριξη των Φιλαρμονικών της Κέρκυρας» πραγματοποίησε συνάντηση, σήμερα Σάββατο 5-10-2019 με τον Πρόεδρο της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κέρκυρας, κ. Σπυρίδων Παδοβά και τον Πρόεδρο της Φιλαρμονικής Ένωσης Καποδίστριας, κ. Δημήτρη Γραμμένο στα γραφεία των Φιλαρμονικών.



Συγκεκριμένα, ο κ. Μπιάγκης στα πλαίσια της ευρύτερης προσπάθειας που διεξάγει προκειμένου να συμβάλλει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στην ενίσχυση, στη στήριξη, στην αναβάθμιση και στον εκσυγχρονισμό των Φιλαρμονικών Σχολών συνάντησε αρχικά τους δύο Προέδρους των Φιλαρμονικών Κέρκυρας, ενώ στο άμεσα, προσεχές χρονικό διάστημα θα επιδιώξει να έρθει σε επικοινωνία με τις Διοικήσεις και των υπολοίπων Φιλαρμονικών Σχολών.



Σκοπός του Βουλευτή είναι να ενημερώσει πλήρως τις Διοικήσεις για τις δυνατότητες που προκύπτουν, γι’ αυτό το λόγο επεδίωξε κατ’ ιδίαν επαφή, στην οποία παρέδωσε και σχετικό ενημερωτικό υλικό.

Αξίζει, δε, να υπογραμμιστεί ότι οι 3 Φιλαρμονικές Σχολές της πόλης προγραμματίζουν κοινή σύσκεψη των τριών Διοικητικών Συμβουλίων τους για αλληλοενημέρωση και σχεδιασμό».