Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οργανισμός Λιμένος Κέρκυρας: Πήρε το πηδάλιο από τον Στεφανίδη ο Χονδρογιάννης (video-photos)

ΟΛΚΕ
07 Οκτωβρίου 2019 / 11:16

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η τυπική παράδοση - παραλαβή της νέας διοίκησης του ΟΛΚΕ, έγινε με μια σύντομη τελετή στην αίθουσα εκδηλώσεων.

Εκεί ο απερχόμενος πρόεδρος δήλωσε συγκινημένος που ολοκληρώνεται μετά από τέσσερα χρόνια μια συνεργασία με αγαπητούς του ανθρώπους. «Αυτή η συγκίνηση όμως μετριάζεται και αντικαθίσταται από μεγάλη ικανοποίηση που παραδίδω τα καθήκοντα σε δύο εκλεκτά μέλη της κερκυραϊκής κοινωνίας, τον Γιώργο Χονδρογιάννη, με τον οποίον είχαμε στενότατη συνεργασία και τον γνωρίζουμε από την άλλη του ιδιότητα ώς προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου και στον αγαπητό Σπύρο Ζερβόπουλο», είπε ο κ. Στεφανίδης.
Παρακάλεσε δε θερμά, τη νέα διοίκηση να συνεχίσει και να δείξει την ίδια προσοχή στο κοινωνικό έργο του Οργανισμού, ο οποίος, τα τελευταία χρόνια έχει προχωρήσει σε σημαντικές δωρεές προς το Νοσοκομείο Κέρκυρας, Αθλητικούς Συλλόγους και Σωματεία Ανθρώπων με ειδικές ανάγκες.



Κατά την τελετή, η νέα διοίκηση απένειμε τιμητική πλακέτα τον Σπύρο Στεφανίδη για την προσφορά του στον Ο.Λ.ΚΕ. Την εκτίμησή τους στον απερχόμενο πρόεδρο, έδειξαν και οι εργαζόμενοι στον ΟΛΚΕ, με ένα συμβολικό δώρο, το οποίο παρέδωσε η διευθύντρια του Οργανισμού Βάσω Μαρτζούκου.



Προηγουμένως συνεδρίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο όπου συγκροτήθηκε σε Σώμα. Το νέο Δ.Σ. αποτελείται από τους:

Γιώργο Χονδρογιάννη, Πρόεδρο Δ.Σ.
Σπύρο Ζερβόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο

Μέλη Δ.Σ.
Θάνος Λιάγκος (εκπρόσωπος ΤΑΙΠΕΔ)
Δημήτρης Απέργης
Δημήτρης Μπαμπάκος
Σπύρος Αργυρός


Στο Δ.Σ. αναμένεται επίσης ο ορισμός εκπροσώπου των εργαζομένων του ΟΛΚΕ, των φορτοεκφορτωτών, καθώς και εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου.