Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρόωρο στοπ στο καραβάκι για τον Βίδο. Αλλαγή συγκοινωνιακού μοντέλου από το ερχόμενο καλοκαίρι

νησί του Βίδο
09 Οκτωβρίου 2019 / 12:56
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην λύση άρον άρον της σύμβασης με τον επιχειρηματία που δουλεύει το δημοτικό καραβάκι για τον Βίδο, προσανατολίζεται η δημοτική Αρχή.

Η συμφωνία εκπνέει στο τέλος του μηνός όμως υπενθυμίζεται ότι θάπρεπε να γίνονται δρομολόγια από το πρωί μέχρι το βράδυ αργά. Τα συμφωνημένα περιδινήθηκαν στα όσα συνέβησαν αυτό το καλοκαίρι στο νησάκι και επηρέασαν την συγκοινωνία από και προς αυτό. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το νέο πρόβλημα που ανέκυψε με την αδυναμία να εξυπηρετηθεί σερβικό, τηλεοπτικό συνεργείο ώστε να κάνει γυρίσματα στο νησί και το Μαυσωλείο, προκάλεσε σκέψεις για την αλλαγή του μοντέλου συγκοινωνίας. Επιδίωξη της νέας δημοτικής Αρχής είναι από τη νέα σεζόν η θαλάσσια συγκοινωνία να εξυπηρετείται από τις 7:30 π.μ. έως τις 11:30 μ.μ., όπως συνέβαινε και παλαιότερα. Συγκοινωνιακή ανάγκη που επιβάλλεται, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, να ικανοποιηθεί εφόσον από την κανούργια κατασκηνωτική περίοδο θα επαναλειτουργήσουν οι εγκαταστάσεις τόσο για τα παιδιά του Δήμου όσο και για την εξυπηρέτηση των ανάλογων, διεθνών υποχρεώσεων του. 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.