Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κόντρα στη Ναύπακτο η ΑΕΛ, με Πρέβεζα ο Θιναλιακός

ποδόσφαιρο
12 Οκτωβρίου 2019 / 08:11
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με στόχο τη δευτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα, ΑΕΛ και Θιναλιακός, υποδέχονται την Κυριακή στις 16:00 τον Ναυπακτιακό Αστέρα και τον ΠΑΣ Πρέβεζα αντίστοιχα.

Η ΑΕ Λευκίμμης μετά την ήττα στην Άρτα με το βαρύ 3-0, αντίθετο στην εικόνα του αγώνα, ξέρει ότι αντιμετωπίζει έναν πολύ δυνατό αντίπαλο ο οποίος πρωταγωνιστεί πάντα στο πρωτάθλημα. Ο Σπύρος Παλαιοχωρίτης με τους συνεργάτες του δούλεψαν πολύ και η ομάδα είναι έτοιμη να φτάσει στη νίκη με τον κόσμο δίπλα της, που για ένα ακόμη παιχνίδι αναμένεται να είναι ο 12ος παίκτης.
Από την πλευρά του ο Θιναλιακός, μπορεί να αντιμετωπίζει την νεοφώτιστη στην κατηγορία μεν, αλλά ομάδα με βαρύ όνομα, Πρέβεζα. Δε θα είναι εύκολο το έργο του, αλλά με λίγη προσοχή, κυρίως στην επίθεση, όπου έχει πολλές δυνατότητες, πιθανόν να φτάσει στη νίκη. Η ενίσχυση της ομάδας είναι τέτοια, που σε συνδυασμό με την πολύ καλή δουλειά του Π. Κορομπόκη, αφήνει αισιόδοξα μηνύματα και για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
 
Το πρόγραμμα (4η αγωνιστική)
 
AEΠ Καραγιαννίων - Τηλυκράτης
Θιναλιακός - ΠΑΣ Πρέβεζα
Μακεδονικός Φούφα - Αστέρας Ιτέας
ΑΕ Μεσολογγίου - Σούλι Παραμυθιάς
Απόλλων Ευπαλίου - Αχέρων Καναλακίου
ΑΟ Ανατολής - Αναγέννηση Άρτας
ΑΕ Λευκίμμης - Ναυπακτιακός
 
Βαθμολογία
 
ΑΕΠ Καραγιαννίων    9
Αχέρων Καναλακίου 7
Αναγέννηση Άρτας    7
ΠΑΣ Πρέβεζα                  6
Ναύπακτος                     6
Τηλυκράτης                   5
ΑΕ Λευκίμμης                4
Θιναλιακός                      4
Απόλλων Ευπαλίου   4
Μακεδονικός Φ.          3
Σούλι Παραμυθιάς      1
Μεσολόγγι                      0
Αστέρας Ιτέας               0
ΑΟ Ανατολής                  0

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια