Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ντέρμπι ανάμεσα σε Νέο και Αστέρα Πετριτή

ΕΠΣΚ
12 Οκτωβρίου 2019 / 08:24
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 3η αγωνιστική των τοπικών πρωταθλημάτων έχει ένα μεγάλο ντέρμπι στην Α1, αυτό ανάμεσα σε Νέο 2017 και Αστέρα Πετριτή, που θα γίνει το Σάββατο στο γήπεδο της ΕΠΣΚ.

Ξεχωριστή σημασία έχει και το παιχνίδι στους Παξούς, όπου ο Οδυσσέας μετά τις δυο ήττες στο ξεκίνημα και τη λύση της συνεργασίας μετά από 2,5 χρόνια, με τον Γιάννη Γκαμπέτα, θέλει μόνο το τρίποντο με τον Κ. Αυλωνίτη στον πάγκο του. Από κει και πέρα όλα τα παιχνίδια είναι πλέον κρίσιμα, αφού με τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την κατάκτηση των βαθμών από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Στην Α κατηγορία έχει το Σάββατο δύο πολύ δυνατά παιχνίδια, ανάμεσα σε ομάδες που δείχνουν ότι είναι έτοιμες να πρωταγωνιστήσουν και εκεί εστιάζεται περισσότερο το ενδιαφέρον. Στη Β΄ κατηγορία όλα δείχνουν ότι ο ΑΟ Συναράδων θα κατέβει αυτή τη φορά να αγωνιστεί, όχι όμως και ο Αυγερινός Βαλανειού, δύο ομάδες που δεν έπαιξαν τις δύο πρώτες αγωνιστικές και μηδενίστηκαν.
 
Το πρόγραμμα
 
Α1  ΕΠΣΚ
Ατρόμητος Στρογγυλής - Αναγέννηση Περιβολίου
Νέος 2017 - Αστέρας Πετριτή
Αχιλλέας Νυμφών - Βολίδα
ΟΦΑΜ - Ολυμπιάδα Καρουσάδων
ΑΟ Παξοί - Οδυσσέας Αυλιωτών
Αστέρας Λιαπάδων - ΑΟ Κάβος
Ρεπό: Όλυμπος Κέρκυρας
 
Α ΕΠΣΚ
ΑΕ Φαιάκων - ΑΕ Καναλίων
Κεραυνός Αγ. Νικολάου – Μπενίτσες
Μ. Αλέξανδρος -  Φαίακας Μαραθιά
Ηρακλής Αγίων Δέκα - Κοντόκαλι
ΓΕΠ - Δίας Κασσιώπης
Αστέρας Μωραϊτίκων - Ομόνοια
ΑΕ Αρίλλα/Καββαδάδων - ΠΑΟΚ
 
Β΄ ΕΠΣΚ
Εθνικός Περουλάδων - Αστέρας Σπαρτύλα
Ποσειδώνας Βιταλάδων - ΓΕ Θιναλίου
Κεραυνός Δραγωτινών – Αυγερινός
Κεραυνός Ποταμού - Θύελλα
Άρης Μέσης - ΑΟ Σιναράδων
Βασιλάτικα - Ηρακλής Σφακερών

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια