Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παντελιός: «Δίπλα στους Δήμους Βορρά & Νότου σε ό,τι χρειαστούν»

Παντελιός Γιώργος
14 Οκτωβρίου 2019 / 11:28

«Στη νέα εποχή και στο νέο αυτοδιοικητικό χάρτη του νησιού, υπάρχουν δύο μόνο λέξεις: συνεργασία και συνεννόηση...» τόνισε μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Κερκυραίων & Διαποντίων, Γιώργος Παντελιός

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Την ανάγκη και τη σπουδαιότητα που έχουν οι έννοιες της συνεργασίας και της συνεννόησης στη νέα «εποχή», μετά τη διάσπαση του ενιαίου Δήμου στην Κέρκυρα, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο νησί των Φαιάκων, υπογράμμισε με δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Κερκυραίων & Διαποντίων, Γιώργος Παντελιός.

Ο κος Παντελιός τόνισε στη δήλωση του, με την οποία διαφαίνεται η επιθυμία του Δήμου Κερκυραίων & Διαποντίων να σταθεί αρωγός στις προσπάθειες των δύο άλλων νεοσύστατων Δήμων σε Βορρά και Νότο αντίστοιχα, τα εξής:

«Στη νέα εποχή και στο νέο αυτοδιοικητικό χάρτη του νησιού, υπάρχουν δύο μόνο λέξεις: συνεργασία και συνεννόηση.

Η Δήμαρχος, Μερόπη Υδραίου, αλλά και όλοι μας, έχουμε ως στόχο να αποδεικνύουμε έμπρακτα τις αρχές της συνεργασίας και της συνεννόησης.

Ο Δήμος μας προσφέρει διοικητική υποστήριξη σε ότι χρειάζονται οι δύο άλλοι Δήμοι του νησιού, ο Δήμος Βόρειας και ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας.

Η οικονομική υπηρεσία του Δήμου μας παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη στους δύο άλλους Δήμους, σε ότι απαιτηθεί.

Η βοήθεια που παρέχουμε είναι πολυεπίπεδη, έμπρακτη και καθημερινή. Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί. Με τους άλλους δύο Δήμους αλλά και με τους πολίτες που ζουν σε αυτούς μας ενώνουν πολλά.

Θα προχωρήσουμε μπροστά όλοι μαζί, με πνεύμα ενότητας και συνεννόησης».