Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κοκαΐνη μέσα σε ηχείο είχε κρύψει 20χρονος στην Κέρκυρα

Ναρκωτικά
16 Οκτωβρίου 2019 / 08:41

«Ευρηματικός» ο 20χρονος, αλλά δεν κατάφερε ν΄ αποφύγει τη σύλληψη...

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Στη σύλληψη ενός 20χρονου, ο οποίος είχε στην κατοχή του -μεταξύ άλλων- ποσότητα 150γρμ κοκαΐνης, προχώρησαν οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων, η σύλληψη του 20χρονου έγινε την Τρίτη 15 Οκτωβρίου το μεσημέρι, όταν ο κατηγορούμενος ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και διαπιστώθηκε, από την έρευνα που ακολούθησε, ότι είχε στην κατοχή του συσκευασμένο δέμα, το οποίο περιείχε ένα ηχείο μέσα στο οποίο ήταν κρυμμένες δύο συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 150γρμ.



Στο πλαίσιο της έρευνας και της περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, στο σπίτι του 20χρονου -παρουσία δικαστικού λειτουργού- βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (9γρμ), μία ζυγαριά ακριβείας, ένα κινητό τηλέφωνο, αλλά και το χρηματικό ποσό των 2.800 €.

Την προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, με τον 20χρονο να οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.