Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνελήφθησαν δύο νεαροί που είχαν «ξαφρίσει» αγρόκτημα στην Κέρκυρα

Αστυνομία
16 Οκτωβρίου 2019 / 09:43

Ένας 20χρονος κι ένας 21χρονος έπεσαν στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ενώ είχαν αφαιρέσει από αγρόκτημα στην περιοχή Ανάληψη Κοψοχειλάδων διάφορα οικιακά σκεύη αξίας 500 €

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Στη σύλληψη δύο νεαρών ανδρών, ηλικίας 20 και 21 ετών αντίστοιχα, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, το πρωί της Τρίτης 15 Οκτωβρίου, στην Κέρκυρα, για το αδίκημα της κλοπής κατά συναυτουργία.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων και όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, οι δύο νεαροί αφαίρεσαν από αγρόκτημα στην περιοχή Ανάληψη Κοψοχειλάδων Κέρκυρας, το πρωί της ίδιας μέρας διάφορα οικιακά σκεύη, συνολικής αξίας 500 €.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αντικείμενα, τα οποία είχαν νωρίτερα αφαιρέσει από το αγρόκτημα, τα οποία επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους. 

Η προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ενώ οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.