Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Κέρκυρα 180˚ στηρίζει την εκδήλωση του Παρατηρητηρίου Απορριμμάτων

Παρατηρητήριο Απορριμμάτων
18 Οκτωβρίου 2019 / 10:16

Λόγω εξαντλήσεως των διαθέσιμων θέσεων, καλούνται οι δημότες να παρακολουθήσουν την εκδήλωση ζωντανά από το κανάλι του Παρατηρητηρίου στο YouTube "Waste Watch Corfu”

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε δελτίο τύπου, η δημοτική παράταξη της Μαρίας Δρυ, αναφέρει: «Η κίνηση Κέρκυρα 180˚ στηρίζει την εκδήλωση του Παρατηρητηρίου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κέρκυρας με θέμα "Η σύγχρονη Ευρωπαϊκή διάσταση στη διαχείριση των απορριμμάτων" που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19/10/2019 στις 18:30 στο Επιμελητηριο Κέρκυρας με τη συμμετοχή των Α. Μαυροπούλου (Πρόεδρος Διεθνούς Ένωσης Στερεών αποβλήτων), Vanya Veras (Γενική Γραμματέας Διαχείρισης Δημοτικών Απορριμμάτων Ευρώπης), Joseph Maria Tost (Διευθυντής Οργανισμού Διαχείρισης Απορριμμάτων Καταλωνίας), Juan Manuel (Revuelta CEO Finnova Foundation Βρυξελλών), Χ. Μουρκάκος (Γενικός Διευθυντής Ανακύκλωσης αδρανών Νότιας Ελλάδας), Σ. Αργυρόπουλος (Διευθύνων Σύμβουλος Λακωνικής Βιοενεργειακής Α.Ε.) και σκοπό την ανάδειξη μιας σύγχρονης βιώσιμης, ρεαλιστικής λύσης του παρόντος, βασισμένη στην πρόληψη παραγωγής απορριμμάτων, την επαναχρησημοποίηση, την ανακύκλωση και την κομποστοποίηση με διαλογή στην πηγή.
Λόγω εξαντλήσεως των διαθέσιμων θέσεων, καλούμε τους συνδημότες μας να παρακολουθήσουν την εκδήλωση ζωντανά απο το κανάλι του Παρατηρητηρίου στο YouTube "Waste Watch Corfu”. Στο κανάλι αυτό μπορούν όλοι να θέσουν τα ερωτήματά τους, που θα διαβαστούν σε πραγματικό χρόνο κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ώστε να συζητηθούν».