Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Είδαν τις «πράσινες γωνιές» της Κέρκυρας οι ομιλητές της εκδήλωσης του «Παρατηρητηρίου» (video-photos)

«Πράσινες γωνιές»
19 Οκτωβρίου 2019 / 12:56

Σε «πράσινες γωνιές» στο νησί των Φαιάκων ξεναγήθηκαν σήμερα -από μέλη και την Δ.Ε. του «Παρατηρητηρίου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κέρκυρας»- οι ομιλητές της αποψινής εκδήλωσης στο Επιμελητήριο

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Σειρά επισκέψεων σε «πράσινες γωνιές» της Κέρκυρας πραγματοποίησαν οι κεντρικοί ομιλητές της αποψινής (19/10) εκδήλωσης που διοργανώνει το «Παρατηρητήριο Διαχείρισης Απορριμμάτων Κέρκυρας» στο Επιμελητήριο.

Δείτε ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ τι είπε στον Γιώργο Κατσαΐτη και την «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» νωρίτερα σήμερα ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Στερεών Αποβλήτων, Αντώνης Μαυρόπουλος.





Τα μέλη και η Διοικούσα Επιτροπή του «Παρατηρητηρίου», μετά τον Χ.Υ.Τ.Α. Τεμπλονίου, ξενάγησαν τους κ.κ. Μαυρόπουλο, Αργυρόπουλο,Veras,Trost i Beras και σε κάποια από τα σημεία, όπου οι τοπικές κοινωνίες της Κέρκυρας προσπαθούν να κάνουν ανακύκλωση και διαλογή στην πηγή. Περιοχές όπως οι Λιαπάδες, το Τεμπλόνι και οι Καλαφατιώνες, τις «πράσινες γωνιές» των οποίων επισκέφθηακν οι ομιλητές της αποψινής εκδήλωσης.










Οι εθελοντές παρουσίασαν τη λειτουργία του κέντρου ανακυκλωσης και έδειξαν ορισμένα στατιστικά στοιχεία ως αποτέλεσμα της δουλειάς που έχουν κάνει.



Μάλιστα στην «πράσινη γωνιά» Τεμπλονίου οι προσκεκλημένοι του «Παρατηρητηρίου» ]είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους κατοίκους για την εικόνα που είδαν στον Χ.Υ.Τ.Α. Τεμπλονίου κατα τη χθεσινή τους επίσκεψη.



Η επίσκεψη στις πράσινες γωνίες αποτελεσε επιθυμία των διοργανωτών και όπως δήλωσαν η δουλειά που γίνεται εκεί είναι εντυπωσιακη. Σημειώνεται ότι επίσκεψη πραγματοποιήθηκε και στον χώρο συγκέντρωσης μπάζων στα Δανήλια.