Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Αστέρας Πετριτή, 2-1 τον Θιναλιακό κόντρα στα προγνωστικά

Αγώνας Αλληλεγύης 2019
23 Οκτωβρίου 2019 / 16:53
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι έγινε ο Αγώνας Αλληλεγγύης για το 2019, με αντιπάλους

τον πρωταθλητή της ΕΠΣΚ για το 2019, Θιναλιακό και τον φιναλίστ του κυπέλλου, Αστέρα Πετριτή, ενώ τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, όπως κάθε χρόνο.
Ο Θιναλιακός, που αγωνίζεται μία κατηγορία παραπάνω από τον Αστέρα είχε το προβάδισμα στα προγνωστικά αλλά ο Αστέρας ήταν αυτός που κατέκτησε το τρόπαιο με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα, κάνοντας την ολική ανατροπή αφού στο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ με 1-0.
Ο Θιναλιακός ήταν πολύ καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε και έχασε αρκετές ευκαιρίες ενώ σκόραρε με τον Χαρβαλιά στο 25΄. Πέντε λεπτά αργότερα σε φάουλ του Ασπιώτη οι παίκτες του Αστέρα ζήτησαν γκολ, θεωρώντας ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή, αλλά ο διαιτητής, με τη συμβολή του βοηθού έδειξαν να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Στην επανάληψη, αν και ο Θιναλιακός έκανε αλλαγές και στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκαν «βασικοί» παίκτες, δεν μπόρεσε να αντιπαρατεθεί με τους παίκτες του Πετριτή που μπήκαν αποφασισμένοι, είχαν τον έλεγχο του αγώνα και κυνηγούσαν το γκολ, που ήρθε στο 57΄ με κεφαλιά του Πολύζου, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο 84΄ ο Θιναλιακός έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί ξανά, όταν κέρδισε πέναλτι, ο Μπάρντι ανέλαβε να το εκτελέσει, αλλά ο Πισσιάνης απέκρουσε διατηρώντας το 1-1. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Πένσας βγήκε μόνος απέναντι από τον Βορύλα και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το τελικό 1-2.
 
Θιναλιακός (Π. Κορομπόκης): Βορύλας, Γραμμένος Κ., Πουλημένος, Σαρηγιαννίδης, Μουζακίτης Ν., Μπάρντι Κλ., Στεργίου, Λούβρος, Μπάρντι Ερ., Χαρβαλιάς, Τσουκαλάς (έπαιξαν και οι Ματσοβίλα, Αγόρας, Χατζηδημητρίου, Λυκόκας). 

Αστέρας Πετριτή (Β. Ξάνθης): Πισσιάνης, Μήτσης, Πολύζος, Στέρεφ, Γεωργοπάλης Χρ., Αντωνιάδης, Γαρδικιώτης, Ίσερης Δ., Μάμαλος, Αναστασίου, Πέντσας (έπαιξαν και οι Ασπιώτης, Νικομάνης, Ίσερης Αντ., Γεωργοπάλης Ν.).

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια