Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βραβεύθηκαν εθελοντές και φορείς για τη συμβολή τους στον Ημιμαραθώνιο Κέρκυρας (photos)

Ημιμαραθώνιος Κέρκυρας
27 Οκτωβρίου 2019 / 16:55

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πρωταγωνιστές της διοργάνωσης, χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Τ.Ε ΣΕΓΑΣ Γιάννης Λέσσης τους εθελοντές του 2ου Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας.

Το απόγευμα της Κυριακής οι φορεις και εθελοντές βραβεύτηκαν για τη συνεισφορά τους στην συνεδριακή αίθουσα στο Φαληράκι. 
Ο Τεχνικός Συμβουλος του Μαραθωνίου Ευάγγελος Παπαποστόλου συνεχάρη τους 1500 αθλητές που συμμετείχαν στο μαραθώνιο εκ των οποιων οι 1000 ήταν μαθητές. Ευχαρίστησε τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας για τη συνεισφορά του και τη Eurobank που ήταν χορηγός της Διοργάνωσης. Ο δεύτερος Ημιμαραθώνιος Κέρκυρας έγινε υπό τη αιγίδα των Κερκυραιων Ολυμπιονικων, του ΕΟΤ, της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας, του Αστικού και Υπεραστικού ΚΤΕΛ, του ΟΛΚΕ και της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων. Επίσης δήλωσε πως σύμφωνα με την εκτίμησή του, στον ημιμαραθώνιο τη νέα χρονιά θα συμμετέχουν διπλάσια άτομα και ιδιαίτερα από το εξωτερικό.
Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Νίκος Κορακιανίτης δήλωσε πως, παρά τις δυσκολίες, αποφάσισαν από κοινού με το ΣΕΓΑΣ τη διοργάνωση του δεύτερου Ημιμαραθωνίου Κερκυρας Στην επιτυχία της διοργάνωσης είχαν καθοριστική συνεισφορά οι εθελοντές. 
Ο Πρόεδρος της τοπικής Επιτροπής ΣΕΓΑΣ Γιάννης Λέσσης έκανε αναφορά στη συμμετοχή ατόμου με ειδικές ανάγκες τονίζοντας τη σημασία του συμβολισμού που είχε για τον αγώνα. Συνέχισε λέγοντας πως παλαιότερα νόμιζε πως πρωταγωνιστές είναι οι αθλητες, αλλά πλέον κατάλαβε πως πρωταγωνιστές είναι οι εθελοντές.
Ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Εθελοντισμού Σπύρος Νεράντζης δήλωσε πως ο ημιμαραθώνιος έδωσε ένα ισχυρό μήνυμα σε ότι αφορά την ανακύκλωση. Όλοι οι εθελοντές συνέβαλαν στη συλλογή όλων των ανακυκλώσιμων, ενώ στο ΧΥΤΑ Τεμπλονίου έστειλαν μόνο μια μικρή  σακούλα. Κλείνοντας, ο Σπύρος Νεράντζης μίλησε για μια επιτυχημένη διοργάνωση και  αστειευόμενος είπε ότι ο στόχος για διπλάσια συμμετοχή την επόμενη χρονιά είναι πολυ χαμηλός!


Ακολούθησε η απονομή  στην οποία βραβεύτηκαν:

Αστυνομικός Διευθυντής Μάνθος Γιαννούλης
Τεχνικός Σύμβουλος Νίκος Μόσχος
Ομάδα ΔΙΑΣ
Λιμενικό Σώμα
Πρώην Πρόεδρος του ΟΛΚΕ Στεφανίδης
Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση -Δημοτικό Σχολείο Ποταμού
Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση -5ο Γυμνάσιο Κέρκυρας
Διευθύντρια 4ο Γυμνασιου Κέρκυρας -Βουσολινου Έλενα
Ιατρικός  Συλλόγος Κέρκυρας 
Ελληνικός Ερυθρός Σταύρος
Ελληνική Ομάδα Διάσωσης
Προεδρος του Πολιτιστικός Σύλλογος Λαοδαμας Δημήτρης Καντας
ΔΟΠΑΠ
Σώμα Ελλήνων Προσκόπων
Τοπικη Εκπρόσωπος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού
Eurobank(χορηγός Ημιμαραθωνιου)
Πολιτιστικός Σύλλογος Καστελλανων
Κέρκυρα Ψηλα
Lets do this Corfu
Πράσινοι Εθελοντές
Σύλλογος Μοτοσυκλέτας
Φώτης Σκούρτης Προϊστάμενος Τμήματος Αθλητισμού Πολιτισμού και Νέας Γενιάς
Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας
Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων
Αστικό και Υπεραστικό ΚΤΕΛ Κέρκυρας






Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ