Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο αμερικανός ακτιβιστής για τα δικαιώματα των ζώων, Victor Sjodin, στην Κέρκυρα

Victor Sjodin
29 Οκτωβρίου 2019 / 09:34
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Τρίτη 5 Νοεμβρίου, μία ξεχωριστή εκδήλωση θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα. Ο Αμερικανός ομιλητής & ακτιβιστής για τα

δικαιώματα όλων των ζώων, ''Victor Sjodin'' θα παρευρεθεί στο νησί μας στα πλαίσια της περιοδείας του στην Ευρώπη, για να δώσει μία και μοναδική ομιλία  με θέμα "Το Ανεξερεύνητο Γεύμα"  στο πολυδιάστατο κέντρο πολιτισμού και διασκέδασης ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ.
Ο Victor είναι αντιπρόεδρος του Αμερικάνικου διεθνούς μη κερδοσκοπικού οργανισμού ''Vegan Outreach'' που ιδρύθηκε το 1993 με σκοπό να θέσει τέλος στην εκμετάλλευση και τη βία απέναντι σε όλα τα ζώα.
Μέχρι σήμερα έχει μιλήσει σε πάνω από 700 πανεπιστήμια και σε εκατοντάδες κόσμο παγκοσμίως. Η ομιλία του ονομάζεται ''The Unexamined Meal'', όπου εξετάζει το πως αυτά που τρώμε επηρεάζουν τα ζώα, το κλίμα, την μακροβιότητα μας, την ηθική μας, και το πιο σημαντικό, τι μπορούμε να κάνουμε εμείς οι ίδιοι ως προς τα παραπάνω.
Η ομιλία θα διεξαχθεί στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων στο ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ στις 05 Νοεμβρίου στις 20.30
Μετά το τέλος της ομιλίας όλοι οι παρευρισκόμενοι, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν φαγητά και γλυκά της Vegan κουζίνας.

Η ομιλία είναι αποτέλεσμα μιας εξαιρετικής συνεργασίας των παρακάτω ομάδων:

Πολύτεχνο Κέρκυρα
Animals without Borders - Životinje bez granica
AV: Corfu, Greece
Κιβωτός Κέρκυρας Ζωοφιλικό Σωματείο
Πιτσαρία Ζυμάρι - Pizzeria Zymari
Helen's Creations Patisserie
Της Γαιας
Starenio/nikoskontopoulos.gr

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.