Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μετατίθενται οι δύο Εισαγγελείς Κέρκυρας

Εισαγγελέας Πρωτοδικών
30 Οκτωβρίου 2019 / 17:45
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΑΘΗΝΑ. Τη μετάθεση και των δυο εισαγγελέων, Εφετών Κερκύρας Β. Χριστούλη και Πρωτοδικών Κερκύρας Μ. Τατάκη, σε δικαστικές υπηρεσίες της Αττικής

αποφάσισε την Τετάρτη το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο. Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, η υπόθεση εξελίχθηκε ολόκληρη τη μέρα στον τέταρτο όροφο του κτηρίου του Αρείου Πάγου, όπου συνεδρίασε το όργανο υπό τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου Ιωσήφ Τσαλαγανίδη. Στο συμβούλιο παρέστησαν και διατύπωσαν τις απόψεις τους και οι δύο εισαγγελείς. Η απόφαση ελήφθη αργά το απόγευμα της Τετάρτης. Αναμένεται η ανακοίνωση των ονομάτων των Εισαγγελέων που θα τεθούν επικεφαλής των αντίστοιχων υπηρεσιών στην Κέρκυρα.
 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.