Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σεμινάριο για την Ενσυνείδηση στο Μουσείο Ασιατικής Τέχνης την Κυριακή 10 Νοεμβρίου

Μουσείο Ασιατικής Τέχνης
01 Nov 2019 / 15:38
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. «Φωτίζοντας τους σπόρους του ΦΟΒΟΥ και των αρνητικών

συναισθημάτων με την ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΣΗ».
Η Sophie Andree, International Masterf or Sound Healing – Vibrational Therapist, Naad Yoga Master & ReikiMaster, στα πλαίσια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και μουσικών εκδηλώσεων του Μουσείου Ασιατικής Τέχνης Κέρκυρας, θα πραγματοποιήσει ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο - workshop σχετικά με το προαναφερόμενο θέμα. 
Το Σεμινάριο θα γίνει την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 από 10.30  έως 13.30 σε αίθουσα του Μουσείου.  
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο workshop που υλοποιεί η Sophie Andree μαζί με την εξαιρετική φιλοξενούμενη της, SWAMINIRVIKALPANANDA (Όλγα Αλεξίου) εκπαιδευμένη στο Satyananda Yoga System, Yoga Master. Κατά την διάρκεια του βιωματικού Σεμιναρίου  – Workshop, θα διαπιστώσουμε  ότι ο σπόρος του Φόβου υπάρχει μέσα μας και αν δεν μάθουμε να τον αγκαλιάζουμε και να τον κοιτάζουμε στα μάτια ενσυνείδητα , τότε κάθε φορά που θα κάνει την εμφάνιση του μαζί με άλλα αρνητικά συναισθήματα,  θα μας  προξενούν ανισορροπία, δυσφορία και μεγάλη ταραχή! Πώς να διώξουμε την τοξική παρουσία του Φόβου από την ζωή μας?? Με το δώρο του μη Φόβου!! Ο μη Φόβος είναι η βάση της αληθινής ευτυχίας και αν  μπορέσετε να προσφέρετε στον εαυτό σας τον μη Φόβο, θα του κάνετε το ομορφότερο δώρο! Μέσω του καθοδηγούμενου διαλογισμού της ενσυνείδησης, των εξειδικευμένων αναπνευστικών τεχνικών και  οραματισμών, θα αντιληφθείτε ότι είστε πραγματικά εδώ-παρόντες, ζωντανοί και μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει μέσα σας. Αναγνωρίζετε που υπάρχει ένταση, πόνος ΦΟΒΟΣ!
΄Ισως ο πόνος και ο Φόβος να είναι χρόνιος, διότι τους έχετε επιτρέψει να μείνουν σε ορισμένα από τα ενεργειακά σας κέντρα – τσάκρα - ανενόχλητοι για πολύ καιρό, έτσι έχουν συσσωρευτεί στο σώμα σας και του δημιουργούν τοξίνες και εντάσεις. Όταν διώχνουμε την ένταση αμέσως χαλαρώνουμε, έτσι μειώνεται ο πόνος και ο Φόβος μας. Από τον Φόβο απορρέουν : Η Αμφιβολία, η Αβεβαιότητα, η Νευρικότητα, ο Εκνευρισμός, η Επιθυμία, η Ένταση, ο Πόνος και άλλα.. Θα δοθεί βαρύτητα στις τεχνικές εισπνοής-εκπνοής,  καθότι αυτές δεν είναι σκέψη, αλλά μια επαναλαμβανόμενη  πραγματικότητα. Το παρών είναι το τώρα,  είναι κάθε στιγμή. Ο Καρτέσιος είπε: ¨Σκέπτομαι, άρα υπάρχω»
Αλλά τον περισσότερο καιρό ισχύει μάλλον η φράση «Σκέπτομαι, άρα δεν είμαι πραγματικά εδώ! Παρατηρώ είμαι παρών, είμαι ο Drasta, ο παρατηρητής του Φόβου μου και των αρνητικών συναισθημάτων μου!!. Όλα αυτά υλοποιούνται μέσω της απεριόριστης θεραπευτικής και ενεργειακής δύναμης που έχουν τα Tibetan Singing Bowls, που θα μας συντροφεύουν!!
Πληροφορίες και Δήλωση συμμετοχής - SophieAndree, International Master for Sound Healing – Vibrational Therapist, Naad Yoga Master & Reiki Master τηλ. 6934882241
Θέσεις περιορισμένες, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας


Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.