Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αυτόνομη και φέτος παρουσία της Κέρκυρας στην World Travel Market

WTM
04 Nov 2019 / 11:36
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΛΟΝΔΙΝΟ. Άνοιξε η αυλαία της World Travel Market, της μεγαλύτερης τουριστικής έκθεσης στον κόσμο, κλασικό σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες του κλάδου.

Όπως και πέρσι, το νησί των Φαιάκων συμμετέχει ομάδικα και κατά μόνας, αφού η Περιφέρεια Ιονίων Νησων έχει δικό της περίπτερο, ενώ ξεχωριστό έχει ο Δήμος Κέρκυρας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο. 
Στην έκθεση βρίσκεται από την πρώτη μέρα η πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου, όπως επίσης και η Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα. Σήμερα φθάνουν στο Λονδίνο η Δήμαρχος Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Παναγιώτης Βαρούχας, οι οποίοι θα παραμείνουν την Τρίτη και την Τετάρτη, με προγραμματισμένα BtB ραντεβού, τα κυριότερα των οποίων είναι με την Jet2 και με την TUI. 
Στο πρόγραμμα υπάρχει επίσης συνάντηση με εκπρόσωπο εταιρείας τηλεοπτικών/κινηματογραφικών παραγωγών, τομέα στον οποίο δίνει ιδιαίτερο βάρος η Μερόπη Υδραίου.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.